≫ 

Jezivi detalji ubistva u Kosjeriću: Provalio u kuću i počeo da kolje majku pred decom koja nisu mogla da joj pomognu, zlostavljao ju je i ranije (FOTO)

Za ubicom se intenzivno traga

  • 35

Jelena Grbić (38) iz Kosjerića ubijena je sinoć u svojoj porodičnoj kući, naočigled svoje dece, a glavni osumljičeni za ovaj gnusni čin je njen drugi suprug I.R. za kojim policija intenzivno traga.

Pre nego što je usmrtio svoju ženu, on je deci rekao: "Sad ćete da vidite kako vam koljem majku", nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Majka troje dece Foto: Facebook/J.G.

- Jelena je iz prethodnog braka imala dvoje dece, a nakon smrti prvog muža ponovo se udala i sa sadašnjim suprugom I.R. dobila još jednog dečaka (3). No, brak im je bio veoma nestabilan. Nekoliko puta ga je prijavljila za nasilje i on je u više navrata čak i bio u zatvoru zbog toga što ju je tukao. Bio mu je zabranjen pristup i njoj i deci. Verovatno je sinoć nasilno provalio u kuću i presudio joj - kažu užasnute komšije.

Kako su oni čuli, pre nego što je ubio suprugu, I.R. je rekao "sad ćete da vidite kako vam koljem majku". Zatim je na ženu nasrnuo nožem, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Bila je osoba sa invaliditetom Foto: Facebook/J.G.

- Najstariji sin (18) je izleteo iz kuće i otišao u Dom zdravlja, koji se nalazi prekoputa, da dovede pomoć. No, pomoć je stigla prekasno. Jelena je već bila mrtva - kažu susedi.

Na njenom telu ustavnoljeno je više uboda oštrim predmetom. Policijske ekipe su na terenu i uveliko tragaju za osumnjičenim.

Jelena je imala jednu kraću nogu i kao osoba sa invaliditetom nigde nije radila. I.R., takođe iz Kosjerića, sezonski je radnik. Policija trenutno pretražuje i okolna sela na kojima je on povremeno zarađivao.

VIDEO Javnost Srbije bila je zgrožena kada je jedna poznata žena bila prebijena. Da li će i Jelena podići javnost na noge?

Daljinac

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.obilic

    7. maj 2018 | 11:07

    Jadnica ko zna šta su ona i ta namucena deca preživljavali . Tuga golema nema dalje. Pitanje je kao i uvek šta će taj smrad na slobodi ? Aman bre političari dokle bre više ovako ? Nije moguće da žene u Saudijskoj Arabiji imaju više zaštite nego kod nas . Ovo nigde nema osim kod nas , bruka sramota jad i Čemer .

  • Brex

    7. maj 2018 | 11:08

    Čim ga nadjete,linčujte ga...

  • Rasa

    7. maj 2018 | 11:12

    Za njega samo javno vesanje kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA