Pet metaka u glavu za šefa kruševačkog podzemlja: Kako je došlo do brutalne likvidacije usred bela dana (VIDEO)

Policija je identifikovala ubicu i njegovog saučesnika, a sumnja se da je motiv brutalne likvidacije sukob koji je Stanković imao sa jednim od mladića ranije

  • 6

Vojin Stanković (41) koji važi za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, ubijen je juče usred dana u centru Kruševca.

Policija traga za Stefanom: Sumnja se da je pucao na muškarca u Kruševcu

Nezvanično, policija je identifikovala ubicu i njegovog saučesnika, a sumnja se da je motiv brutalne likvidacije sukob koji je Stanković imao sa jednim od mladića ranije. Očevici vatrenog obračuna koji se dogodio oko 13 sati svedoče da su čuli pucnjavu i videli dvojicu mladića kako su pobegli s mesta pucnjave.

- Vojin je sedeo u kafiću. U trenutku kada je ustao i krenuo ka automobilu, naišao je mladić, izvadio pištolj i začula se pucnjava. Videli smo čoveka kako leži. Navodno mu je ispaljeno pet hitaca u glavu. Ekipa Hitne pomoći je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno - rekao je jedan očevidac.

Uži centar grada je odmah bio blokiran, a policija je obavljala pretres na nekoliko lokacija. Identifikovana je osoba za koju se sumnja da je pucala na Stankovića. Zbog sumnje da je ubio čoveka, policija intenzivno traga za Stefanom R. (25). Policija je tokom dana privela dvojicu mladića koji su, u trenutku ubistva, bili u društvu osumnjičenog, Nemanju R. i Stefana R.

Događaj je uznemirio građane jer se desio u centru grada, pred velikim brojem Kruševljana koji su sedeli u baštama okolnih kafića, pa pukom srećom niko nije povređen.

Nezvanično, policija je identifikovala ubicu i njegovog saučesnika, a sumnja se da je motiv brutalne likvidacije sukob koji je Stanković imao sa jednim od mladića ranije/Foto ilustracija: Telegraf, Shutterstock, Tanjug/ AP, zastava-arms.rs

PORODICA S KRIMINALNIM DOSIJEOM

Kako piše Kurir, Stanković je imao dosije u policiji zbog iznude i nasilničkog ponašanja. Operativni podaci ukazuju i da se bavio trgovinom drogom.

- Vojinov otac Dejan Stanković, zvani Ždrokinac, i njegov brat blizanac koji se takođe zove Vojin , uveli su pokojnog u svet kriminala. Vojinov otac i stric su jednojajčani blizanci, a javnost je za njih čula nakon ubistva stomatologa Milutina Rokića 2014. u Kruševcu. Međutim, kako nije bilo moguće utvrditi koji je od braće pucao u zubara jer imaju isti DNK, oslobođeni su optužbi - rekao je izvor.

Pogledajte video mesta ubistva:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    8. maj 2018 | 08:49

    Sve znali o njemu a on seta po gradu!!!!

  • Gidri

    8. maj 2018 | 09:22

    A meni komunalna policija brze bolje ostavi prijavu za 10 sekundi parkiranog automobila na trotoaru. Sve dok je tako NISTA od poboljsanja stanja u drustvu. Ili da i ja zadenem pistolj za pojas? E moja Srbijo. Jeftino se prodaju svi oni koji znaju ko je ko, a ne reaguju..

  • Ja...RS

    8. maj 2018 | 11:56

    Iz podzemnlja u podzemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA