≫ 

Monstrum silovao sina, terao ga da gleda dok ima seks sa psima i kako masturbira: Dečak iz Deliblata zlostavljanje trpeo godinama

Dečak je ispričao da ga je otac prvi put silovao kad je bio sedmi razred

  • 5
Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

U opsežnoj policijskoj akciji u kojoj je širom Srbije uhapšena 41 osoba zbog obljube dece, nasilja u porodici i zlostavljanja maloletnika, nalazi se i A.G. (56) iz mesta Deliblata. On je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je u poslednje četiri godine silovao rođenog sina (17), te da ga je terao da ga gleda dok upražnjava seks sa svojim psima.

Izvor iz istrage za Informer je ispričao da se za jezivo zlostavljanje saznalo nedavno i sasvim slučajno, jer je dečak u školi bio žrtva vršnjačkog nasilja. Dok su policajci sa njim razgovarali o tom nasilju u školi, dečak je, na opšte iznanađenje, počeo da priča o užasnoj torturi koju je trpeo od oca.

- U početku je policajcima bilo teško da poveruju da je to zaista istina. Međutim, kasnije je psiholog u razgovoru sa dečakom zaključio da on govori istinu. Istragom je prikupljeno još dokaza i A.G. je uhapšen - navodi izvor.

Prema njegovim rečima, dečak je ispričao da ga je otac prvi put silovao kad je bio sedmi razred, a onda je to više puta ponovio.

Serija akcija srpske policije protiv silovatelja i nasilnika, pala 41 osoba!

- Osim što ga je obljubio analno, otac ga je terao i da ga dira po polnom organu i morao je da ga gleda dok masturbira. U više navrata je prisiljavao sina i da gleda dok on siluje svoje pse na imanju - priča sagovornik.

Monstrum je sina silovao četiri godine Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

U porodičnoj kući u Deliblatu nesrećni tinejdžer od rođenja živi samo sa majkom. Otac je povremeno insistirao da ga sin posećuje, a u poslednje četiri godine mu je život pretvorio u pakao.

- Ne mogu sada da pričam o tome. Možda jednog dana ispričam sve što mi je radio i kako mi je pretio... Moj otac je veoma opasan čovek i niko ne može da pretpostavi šta je sve radio u mladosti dok je bio u "zemunskom klanu" - tiho je kazao mladić, koji još uvek veruje očevim lažima daje bio pripadnik zloglasne bande.

Otac je tim izmišljotinama i držao sina u strahu, da bi mu lakše radio sve te jezive stvari.

- On je opasan i niko ne može ni da shvati koliko je opasan - kazao je prestravljeni dečak.

Nesrećni tinejdžer preživeo je pakao Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Njegova majka još ne može da se oporavi od šoka, jer je tek nakon hapšenja monstruma saznala šta je njen sin preživeo.

VERUJE DETETU

- Ni ja još ne znam sve detalje. Čekam sina da se otvori i sve mi ispriča. Znam samo ono što sam tog dana čula u policiji... Ja nemam razloga da sumnjam u sina... Najvažnije mi je da se on oporavi od torture, a ja ću već presuditi onoj zveri - priča očajna majka.

VIDEO: Ispovest majke devojčice koja je svirepo silovana i ubijena u Zaječaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakicica

    10. maj 2018 | 04:58

    Jadno dete. Taj monstrum nije za život, zatvor bi mu bio nagrada. Zaslužio je najgoru mogucu kaznu.

  • Danker

    10. maj 2018 | 10:14

    Ime,Prezime,slika.ovakvi i slični nemaju pravo na privatnost.Javnost ima pravo da zna da su zveri u blizini. A i preventivno bi bilo dobro,da drugima ne padne na pamet kad im je slika na svakoj banderi.

  • Maja

    10. maj 2018 | 12:00

    Država pod hitno da preuzme mere i spašava decu od pomahnitalih i demonizovanih roditelja. Ni majka nije normalna kad nema takav odnos sa detetom da ne primeti da dečak ima traume. A škole, a socijalni radnici...prijatelji, rođaci... sram vas bilo sve po redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA