Devojčica (14) preklinjala oca da prestane da je siluje, a onda je ostala trudna: Za užas u Leposaviću se saznalo slučajno

Nakon saslušanja Centra za socijalni rad preduzeo je sve mere zaštite maloletnice koja je tri godine trpela jezivo silovanje oca

  • 24

Devojčica (14) iz Leposavića koja je ostala trudna nakon što ju je silovao otac R.M (54), u tužilaštvu je detaljno ispričala sve kroz šta je prošla. Dok je ona svedočila, zaplakali su i tužilac i socijalni radnici.

Ona je rekla da je silovanje trajalo tri godine, a počelo je ubrzo nakon što je smrti bake prešla da živi kod oca.

- Iako ga je molila da prestane i da joj ne nanosi povrede, devojčica tvrdi da se R.M. nije obazirao na njeno preklinjanje. Jedne prilike joj je rekao "ti si moja ćerka i ima da radiš sve što ti ja kažem" - naveo je izvor iz istrage i dodao da je dete psihički slomljeno.

Otac iz Leposavića silovao maloletnu ćerku, devojčica je sada u osmom mesecu trudnoće!

Iako ga je molila da prestane i da joj ne nanosi povrede, devojčica tvrdi da se R.M. nije obazirao na njeno preklinjanje/Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nakon saslušanja Centra za socijalni rad preduzeo je sve mere zaštite maloletnice koja je tri godine trpela jezivo silovanje oca.

- Ona će biti podvrgnuta pregledima i medicinskim analizama u Beogradu. Nakon toga će biti smeštena u neku ustanovu gde će joj najverovatnije biti obezbeđen drugi smeštaj - kaže izvor.

Silovanje je otkriveno nakon što je devojčica obavila sistematski pregled jer je trebalo da ide na ekskurziju.

- Prema pravilniku, pre odlaska na ekskurziju svi đaci moraju na sistematski pregled kod lekara. Doktor je odmah shvatio da je devojčica trudna i uputio ju je u klinički centar u kosovskoj Mitrovici, u pratnji nastavnika i predstavnika škole - rekao je sagovornik.

DEVOJČICA U OSMOM MESECU TRUDNOĆE

Pregledom je potvrđeno da je dete u drugom stanju i da bi trebalo da se porodi za mesec dana. Devojčica je tada priznala lekarima da ju je otac silovao.

Uhapšenom R.M. koji je priznao da je silovao ćerku određen je pritvor od 30 dana. Tokom istrage biće saslušano još nekoliko osoba čije izjave bi mogle da otkriju više detalja o strahotama koje je devojčica preživljavala pune tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 044531

    11. maj 2018 | 09:17

    Otac je neko ko bi izvadio svoje srce i dao ga cerki, a ovaj je jedan monstrum kojem treba presuditi dozivotnu i to u najgorem zatvoru da ga fino svi koriste. UZAS

  • Vladimir

    11. maj 2018 | 09:11

    Iskreno, ne čitam ceo tekst i naslov mi je dovoljno mučan. Šta napisati kao komentar? Ispravite me ako grešim, ali i smrtna kazna je blaga prema ovakvim osobama, BLAGA!!!

  • majka i baka

    11. maj 2018 | 09:26

    ima li kazna za ovog monstruma ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA