≫ 

Oblepio pakete folijom oko tela da sakrije zločin, ali čim su mu skinuli majicu, odmah je uhapšen! (FOTO)

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati

  • 1

U zajedničkoj koordinisanoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku i Uprave granične policije, na Graničnom prelazu Horgoš zaplenjeno je više od dva kilograma heroina i uhapšen Saša Stanisavljević (40) iz Čačka.

Organizovao krijumčarenje marihuane sa Kosova do EU (FOTO)

Sumnja se da je Stanisavljević noćas, oko sat posle ponoći, pokušao da prokrijumčari dva kilograma i 168 grama heroina tako što je pakete folijom oblepio oko svog tela.

Policajci su ga naterali da podigne majicu jer im je bilo sumnjivo njegovo ponašanje i uhvatili ga na delu sa više od dva kilograma heroina oblepljenih oko njegovog tela.

Stanisavljević je pokušao da prošvercuje 2,2 kilograma droge Foto: MUP

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1.

    11. maj 2018 | 13:01

    Mislio čovek da je izmislio novu metodu za krijumčarenje, ali se mnogo prevario, znaju carinici dosta toga i više od kriminalaca..Poslati ga na oporavak u zatvor na malo duže, ili da sve to zaboravi i to ne čini , ili da izmisli novu metodu i ponovo zatvor,i to se sve tako vrti u krug kod ljudi koji hoće laku i brzu zaradu bez postenog rada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA