≫ 

Biciklista slomio lobanju detetu (4) na Niškoj tvrđavi i pobegao: Od siline udarca mališan odleteo i glavom udario u beton!

Nesreća se dogodila juče oko 17.30 sati u Nišu

  • 2

Četvorogodišnjeg mališana koji se sa roditeljima šetao Tvrđavom udario je biciklista koji je nakon nesreće pobegao. Dete je zadobilo teške telesne povrede u vidu preloma lobanje zbog čega je zadržano na lečenju u niškom Kliničkom centru.

Pijani Nišlija lumpovao u kafani, pa seo za volan - zbog toga su mrtvi Milica, Marija i deda Sveta

Kako saznajemo, nesreća se dogodila juče oko 17.30 sati kada je na pešačkoj stazi u visini kafića "Klinika" biciklista naišao na šetače među kojima je bio i četvorogodišnjak.

- Od siline udarca dete je odletelo i glavom udarilo u beton. Zadobilo je prelom lobanje na levoj strani potiljka. Hitna pomoć ga je prebacila do bolnice i ono se sada nalazi na Klinici za neurohirurgiju - kažu naši sagovornici iz istrage.

Niška policija je posle intenzivne potrage identifikovala biciklistu. Reč je o Nišliji Miodragu S. (69), koji se nakon nesreće udaljio, ali je zahvaljujući operativnom radu niških policajaca identifikovan.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja teške telesne povrede.

Povređeni dečak od zadobijenih povreda oporavlja se na niškoj Klinici za neurohirurgiju.

- Dete je zadobilo prelom lobanje u levom potiljačnom delu sa nagnječenjem mozga i manjim unutrašnjim krvarenjem. Njegovo stanje je stabilno, nije životno ugrožen – saopšteno je u ponedeljak tokom dana iz niške bolnice.

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko.m51@gmail.com

    14. maj 2018 | 11:13

    Biciklisti voze svuda po trotoarima bez kazni isankcija policija je nema i niloga ne kaznjava sramots

  • Sasa

    14. maj 2018 | 18:59

    Mene juce jedan biciklom u nisu umalo da obori,i to na trotoaru.Policija bi trebala i pesaka malo po gradu a ne samo kolima i pisi kazne za kais,radar,i prvu pomoc nalepnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA