≫ 

Navijač Rada sakrio nešto ispod auta na parkingu, samo minut kasnije je upucan: Detalji krvavog obračuna na Čukarici (FOTO) (VIDEO)

Ognjena Ž, koji je navijač Rada, navodno je napao navijač iz suparničkog klana

  • 12

Ognjen Ž. (26), koji je upucan u Radničkoj 54 na Čukarici navodno je, kako saznajemo, nekoliko trenutaka pre krvavog obračuna, ostavio nešto ispod leve felne na automobilu na parkingu. Minut kasnije, usledili su pucnji.

- Policija nam je pokucala na vrata jer su verovatno preko registarske tablice saznali čiji je auto i rekli su nam da će ga odneti na pregled. Ja sam, naravno, protiv toga - rekao je za Telegraf vlasnik spornog automobila.

(FOTO I VIDEO SA LICA MESTA) Navijaču Rada (28) na Čukarici u stomak ispaljeno nekoliko metaka, lekari mu se bore za život

Automobil jedini na parkingu ima ceradu, pa, ako ga je ranjeni mladić slučajno odabrao, uradio je to verovatno baš zato što je pokriven.

Mesto na kom se dogodila pucnjava/ Foto: Telegraf

- Samo 10 minuta pre pucnjave, sedela sam sa komšinicom ispred zgrade na klupi i nismo ništa videle - kaže supruga vlasnika automobila.

Kako smo ranije saznali, Ognjen Ž. je navijač Rada i njega je napao navijač iz suparničkog klana.

Pucnjava se dogodila oko 21:30 ispred ulaza u stambenu zgradu, za napadačem se intenzivno traga, a Ognjen Ž. je u Urgentnom centru podlegao povredama.

VIDEO: Mesto gde se desila pucnjava na Čukarici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mill

    25. maj 2018 | 11:05

    Kakav navijac, ako je neko lopov i kriminalac a navija za neki klub onda nemojte vredjati stvarne navijace nego napisite kriminalac

  • Navijac

    25. maj 2018 | 10:49

    Nije on navijac on je po zanimanju kriminalac diler i.t.d. navijac je hobi i to su normalni ljudi

  • Total

    25. maj 2018 | 10:46

    Droga, dileri, nisu se sigurno oko fudbala posvađali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA