≫ 

Ovo je navijač Rada koji je ubijen sinoć ispred svoje zgrade: Ognjen je imao samo 26 godina, bio je student i instruktor (FOTO)

 ≫ 

Iza sebe je ostavio roditelje i sestru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gole
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • T

    10. jun 2018 | 18:22

    Napisacu ti pesmu, Bice to najlepsa pesma... Kad budem umela.... Kad budem ozivela iznova. Napisacu pesmu i ona nece biti tuzna . Napisacu odu radosnu I bicu zena... I bicu majka... I bicu opet dete ... Procvetacu opet, Necu te traziti , Setacu Beogradom I bice sreca i bice sunce . Nestace oblaci, utihnuce kise . I necu biti sama kao od trena kad te od mene skrise. Govorice beton tvojim koracima, Pricace viteske price. Jer gde god si bio, Casti je trag ostao i kad te nema vise. Mnoge ce oci zablistati Kad tvoju pojavu vide... Mnoge ce usne zanemeti Kad usi cuju tvoje dubine . Mnogi ce se pesnici postideti , Od duse tvoje i topline.... Bice spokoj, radost i smeh. Obecavam,nikad vise nece biti tisine! Setacemo ulicama, setacemo opet pored vode, Adom u mirna jutra , Uz izlazak sunca... Bice to najlepsi osecaj slobode. Kad zamirisu lipe ... Oko nas bice divni ljudi, Sto uz pesmu i sveza vina nas pamte... Nasi prijatelji , i nasi andjeli , Bice taj raj jos jednom na Zemlji.... Bice ! kada se na kaldrmu tvoji koraci vrate. Pisala sam onda, citao si srecan, Rekoh da te volim , kao staromodni pesnik, cijoj se ljubavi danasnjica divi . Sada ti pisem dok tebe nema, Da cujes, da znas. Vreme i daljina ne cine nista! Volim te jos vise i kroz mene zivis . Napisacu pesmu kojoj nema kraja, Bice to najlepsa pesma o tebi . Ova nek sluzi da znas da falis, Dok te ne vidim... Dok tvoj silan duh Bogradom lebdi . Rekli smo zauvek . U slavu i cast mom vitezu Ognjenu Zanicu . Volim te. T.

  • Branko

    25. maj 2018 | 17:35

    Sram vas bilo, momka vise nema a vi ga blatite. Bio je dobar prijatelj, dobar student, momak sa kojim se moglo diskutovati o svemu od politike, filozofije, istorije.. Voleo je tribinu ali nije bio kriminalac.otisli smo u ambis mi kao drustvo kada o ljudima sudimo na osnovu fuzickog izgleda. Pocivaj u miru brate Ogi..

  • Ognjenov_Drug

    25. maj 2018 | 16:17

    Ogi brate zao mi je, ko god te je poznavao znao je da si bio momak na mestu, nisi pio, nisi pusio, obozavao si filozofiju i sport. Nije trebalo ovako da se zavrsi. Hvala ti za sve trenutke koje smo proveli zajedno. Bilo je uzivanje pricati sa tobom o istoriji, geopolitici, filozofiji. Svi koji su te znali znaju da nisi zasluzio ovo i da si bio dobar momak. :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA