Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva Žapca: Napadač je imao crnu jaknu i duks iste boje, ispalio je nekoliko rafala

Na suđenju se pojavila i sestra Dragana Jovanovića Gidre, koji je ubijen 2016. godine ispred "Moje kafanice"

  • 1
Nebojsa Tubic, Zabac Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

- Sedeo sam na stolici i osobu koja je pucala video sam sa udaljenosti oko 15 metara, i to nije mala razdaljina. Prekoputa na parkingu je bilo više automobila, a figura koju sam video je stajala. Imao je crnu kapu, iste boje duks i neku jaknu - rekao je kao svedok oštećeni Bojan Matijević, u nastavku suđenja Goranu Cvijetiću (42) iz Budisave, optuženom da je maja 2012. godine, pokušao da ubije Nebojšu Tubića Žapca (58).

Žabac zbog šopinga izgubio nanogicu: Bežao iz kućnog pritvora i šetao po tržnom centru, pa vraćen u zatvor

- Cvijetića ne poznajem. Ne znam kada je Tubić pogođen, odnosno prilikom ispaljivanja kog rafala. Zainteresovan sam za krivično gonjenje optuženog - bio je kategoričan Matijević.

Nastavak suđenja je zakazan za 3. jul.

Suđenju je prisustvovala i sestra Dragana Jovanovića Gidre, ubijenog krajem decembra 2016. ispred "Moje kafanice". Ona je pokušala da se obrati krivičnom veću, ali joj nije dozvoljeno.

- Zašto je okrivljeni pominjao mog pokojnog brata Dragana da je navodno umešan u pucnjavu. On je mrtav i ne može da se brani. Tužiću Cvijetića za klevetu - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    28. maj 2018 | 16:01

    ovaj zabac bio je gost na heppi tv .kod marica.boze promenila sam kanal ne razumljivo prica a kazu estrada je "luda"za njim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA