≫ 

Tata, sve što ti nisam stigla reći, isplakala sam. Postao si anđeo: Ćerka ubijenog Bojovićevog kuma oprostila se od oca emotivnom čituljom (FOTO)

- Kada si mi skoro rekao da bi baš mene uvek izabrao za ćerku, znaj da bih i u narednih milion života baš tebe izabrala za tatu. Nežno te voli i čuva tvoja ćerka Mina - jedna je od 2 čitulje

  • 1

Dragoslav Miloradović (44), koji je ubijen u utorak uveče u pucnjavi na Karaburmi ispred svoje auto-perionice, biće sahranjen u petak na Novom groblju u 14 časova. Opelo će se služiti u 13:30. Dan pred sahranu, u Večernjim novostima objavljene su čitulje porodice i prijatelja posvećene likvidiranom Miloradoviću, koji se i na ovaj način opraštaju od svog oca, supruga, brata i druga. Najemotivnija je svakako ona od njegove kćerke Mine.

Ovo je Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića u kog je ispaljeno 15 metaka (FOTO)

- Moj tata postao je anđeo. Tako iznenada. Sve bih dala da mogu da te zagrlim na tren. Kada si mi skoro rekao da bi baš mene uvek izabrao za ćerku, znaj da bih i u narednih milion života baš tebe izabrala za tatu. Nežno te voli i čuva tvoja ćerka Mina - piše u jednoj od dve čitulje koje je Mina posvetila ocu.

Foto: Večernje novosti

- Sve što ti nisam stigla reći, isplakala sam. Tata... zauvek tvoja, zauvek moj - piše u drugoj.

Foto: Večernje novosti

Na njene čitulje nadovezala su se i dve žene, za koje nismo sigurni šta su mu tačno predstavljale u živote. Jedna od njih je definitivno supruga, za drugu ne znamo.

- Dragi moj Gale. Da li je moralo ovako? Nastaviću da brinem o našoj Mini onako kako si ti želeo. U mislima i srcu s tobom zauvek, Jelena.

Foto: Večernje novosti

S obzirom na to da se u ovoj čitulji pominje ćerka Mina, pretpostavljamo da je reč o poslednjem oproštaju supruge. Međutim, ono što buni su sledeće reči, ispod kojih je potpisana izvesna Maja.

- Ljubavi moja, ne prestajem da se pitam zašto... Zašto su te tako surovo otrgli od mene, moj Cici. Toliko smo toga želeli zajedno... Ja ću nastaviti tamo gde smo stali... Ti ćeš uvek biti tu da me čuvaš i živiš u meni. Tvoja Maja.

Foto: Večernje novosti

Od ubijenog Miloradovića oprostio se i mlađi brat Filip.

- Ti si bio i ostaješ zauvek moj stariji Bata. Večno ćeš živeti u mom srcu. S ljubavlju, tvoj mlađi brat Filip.

Foto: Večernje novosti

Dragloslav Miloradović ubijen je u kriminalnom obračunu sa 15 metaka, a u njega je pucao napadač sa skutera u pokretu. Miloradović je imao kriminalni dosije i bio deo grupe Luke Bojovića. Koliko mu je bio bitan svedoči i to da je bio jedan od glavnih nosača kovčega njegovog brata Nikole Bojovića.

Miloradović se sa Bojovićem družio još od 90-ih, dok je Luka tek sticao svoju reputaciju u Beogradu kao član Arkanovih "Tigrova".

Iako je godinama uspešno izbegavao pojavljivanje na stranicama crne hronike, policija ga nikada nije izgubila iz vida, jer su verovali da se bavi pranjem novca za Luku.

Printskrin/Youtube/Dzej Music Official

Sumnja se da je perionica ispred koje je izgubio život zapravo bila u vlasništvu Bojovića, a na to ukazuju i informacije prema kojima je Lukina supruga svakog dana dolazila u ovaj objekat.

Zanimljivo je da su i nakon ubistva Bojovićeva sestra Marija i majka Anđelka ispratile policijski uviđaj i pružale utehu njegovoj ženi koja se u trenutku ubistva nalazila pored Miloradovića.

Foto: Telegraf

VIDEO: Ovde je likvidiran kum Luke Bojovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA