≫ 

Mladiću koji je nokautirao dedu Mišu preti tri godine zatvora: "Boli me celo telo, pljujem krv, ne mogu da gutam" (FOTO)

Osnovni javni tužilac je najpre naložio da se Stevanović kazni prekršajno, i to nakon što su Očovaiju konstantovane lake telesne povrede

  • 62

Marko Stevanović (27) uhapšen je juče nakon što je u ponedeljak sa dva udarca nokautirao Miša Očovaija (73) u Staroj Pazovi, navodno jer mu je starac vređao devojku. Protiv Marka će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje, za šta mu preti od šest meseci do tri godine zatvora.

"Ku*vo, zaklaću te, ubiću te": Prijatelji mladića koji je nokautirao starca kažu da je zbog ovih reči deda Miša pretučen

PRITISAK JAVNOSTI

Osnovni javni tužilac je najpre naložio da se Stevanović kazni prekršajno, i to nakon što su Očovaiju konstantovane lake telesne povrede.

Međutim, pošto se u sredu snimak napada pojavio u javnosti, tužilac je naložio da se prikupe dodatne informacije o tome, a zatim i da se napadač uhapsi.

Marko Stevanović Foto: Privatna arhiva

Prema nezvaničnim saznanjima, Stevanović je u policiji ponovio svoju izjavu, priznao je da je u afektu pretukao starca i pokajao se zbog toga. Po zakonu o krivičnom postupku, za ovo delo preti zatvorska kazna od šest meseci do tri godine.

Zanimljivo je da je Mišo do srede bio ubeđen da ga je dva dana ranije udario auto i uopšte nije bio svestan da je pretučen. To je shvatio tek kada su mu novinari pokazali snimak napada.

On je juče rekao da je čuo da je Marko uhapšen i da mu je žao zbog toga.

Zanimljivo je da je Mišo do srede bio ubeđen da ga je dva dana ranije udario auto i uopšte nije bio svestan da je pretučen Foto: Youtube/zakon za sve

- Čuo sam da su priveli tog momka. Žao mi je ako ode u zatvor, ali i mene celo telo boli, pljujem krv, ne mogu da gutam. Sad se sećam nekih detalja od tog dana. Vozio sam bicikl Šafarikovom ulicom, a onda se zaustavio auto i iz njega je istrčao mladić. Viknuo je "Stani! Zašto si dobacivao mojoj devojci?" Ja sam pitao kojoj devojci, a on je rekao: "Ovoj u kolima". I to je sve čega se sećam - ispričao je Mišo.

Priznaje da je tog dana popio nekoliko piva u komšiluku.

- Ja imam 73 godine i nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bila sramota - rekao je on.

Inače, ni Očovai, ni Stevanović nemaju dosije u policiji. Komšije Marka Stevanovića kažu da je on dobar mladić i da nikada nije izazivao incidente.

- Zaposlen je, radi čak i noću i studira. Ne znam zašto mu je pao mrak na oči, pa da napadne starca - kaže komšija.

Pretučeni deda Miša Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

REAGOVAO U AFEKTU 

Podsetimo, Stevanović je nakon napada sam pozvao Hitnu pomoć i prijavio se policiji. Kazao je da je udario starca jer je nepristojno dobacivao njegovoj devojci, koja je džogirala tom ulicom.

- Kajem se zbog svega. Žao mi je, ali reagovao sam u afektu, zaštitnički. Pre neku godinu je neki manijak spopao moju majku, pa je i to doprinelo da se iznerviram kad je onaj starac napao i moju devojku. Ja nisam nasilan i nemam dosije u policiji - objasnio je Stevanović.

Pogledajte kako je Stevanović nokautirao deda Mišu:

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. jun 2018 | 12:36

    Alo bre deda menja iskaze na svakih dva sata...tako da verovatno decko prica istinu . Deda bio pijan dobacivao vredjao i dobio sta je trazio. Juce davao video izjavu da ga nije udario nego zakacio kolima. Bio je pijan kao letva da se ne seca niceg.alkotestiranje je trebalo odma da se uradi!!!

  • Komsija

    1. jun 2018 | 17:20

    Za sve vas koji branite dedu,a nemate pojma,jedina je istina da je matori poznat u kraju kao neko ko dobacuje devojkama i ponasa se i obraca bahato svima oko sebe,naravno uvek u alkoholisanom stanju.

  • Thc

    1. jun 2018 | 12:12

    Ma da ima 173 godine okrenuo bi mu bradu naopako..neke stvari se rade bez obzira na posledice,pogotovo kad su najblizi u pitanju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA