≫ 

Šokantni detalji na suđenju za ubistvo Ivane, čije su nago telo našli u napuštenom vagonu: Kod nje su često dolazili Romi i radnici železnice (FOTO)

Bila je gotovo naga, bez donjeg dela odeće, u lokvi krvi

  • 0

Suđenje za ubistvo Ivane Vučetić (37), koja je 30. aprila nasmrt prebijena u vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu, nastavilo se danas u Višem sudu u Beogradu. Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Davida Nikolića (21).

Otkriveno ko je udarao ženu kocem do smrti? Među mušterijama u vagonu bili i migranti

Pronađen krvavi kolac pored ubijene žene u vagonu, priveden mladić: Najnoviji jezivi detalji zločina u Beogradu

Nikolić je uhapšen nedelju dana nakon ubistva, sa svojim bratom Đurom Nikom (20).

Na današnjem ročištu pojavio se i svedok M. J. koji je video Ivanu neposredno pre ubistva. Zaposlen je na železnici i imao je direktan pogled na vagon u kom je pronađena nesrećna devojka.

- Viđao sam je često, bar jednom u toku smene. Redovno mi je tražila cigarete, kafu i hranu, ali nije bila naporna i dosadna. Rekla mi je da nudi seksualne usluge, ali mislim da je imala neke psihičke probleme. Otac je navodno izbacio iz kuće, pa je spavala u tom vagonu - istakao je M. J. na današnjem suđenju.

Roditelji ubijene Ivane Vučetić Foto: Telegraf.rs

Kako navodi, Ivana se nije žalila da je neko maltretira. Istakao je da optuženog Nikolića ne zna.

- U to vreme je bilo puno azilanata na železnici, nisam mogao da prepoznam ko je od njih Rom, a ko izbeglica. Rekla mi je da je Martin Šmit njen drugar, kao i Jovanović Zlatko. Često sam ih gledao zajedno ispred vagona kako razgovaraju. Ivana je bila slobodnije prirode, pričala je sve i svašta iako je niko ništa ne pita. Koliko je momaka imala, sa kim je sve spavala... sve smo znali - dodao je svedok M. J.

Ističe da su i njegove kolege često zalazile u taj vagon.

- Nisu svi, ali neki jesu. Često su ulazili i izlazili. Nije mi rekla da ima makroa i da je neko maltretira da radi za pare - navodi M. J.

Tog dana kada je ubijena, Ivana je posetila M. J. oko 16.30 časova. Pola sata kasnije video ju je kako stoji ispred vagona i razgovara sa svojim drugarima, gore navedenim.

Na današnjem suđenju bili su prisutni Ivanini roditelji.

Roditelji ubijene Ivane Vučetić Foto: Telegraf.rs

Podsećamo, Ivanino telo otkriveno je u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u BeograduBila je gotovo naga, bez donjeg dela odeće, u lokvi krvi. Njeno telo pronašao je jedan mladić, o čemu je odmah obavestio radnika na železničkoj stanici. Ispričao je da je ušao u vagon da uzme ćebe i da je tamo zatekao mrtvu ženu.

Na mestu zločina pronađen je kolac sa krvavim tragovima, pa je pretpostavka da je Ivana njime mučki ubijena. Ona je usmrćena velikim brojem udaraca po glavi i telu. U prvom trenutku sumnjalo se da je potencijalni ubica neko od migranata koji su u to vreme boravili u blizini stanice.

Telo je odmah prebačeno u Institut za sudsku medicinu. Prvi rezultati istrage pokazali su da je pretučena nasmrt, a u tom vagonu je živela poslednjih nedelju dana.  Nakon hapšenja i privođenja u Tužilaštvo na saslušanje, Đura i David su negirali da imaju veze sa zločinom.

(Kristina Bezbradica/k.bezbradica@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA