≫ 

Sahranu Dragoslava Miloradovića obezbeđivala policija u pancirima: Luka Bojović poslao pismo iz zatvora (FOTO)

Miloradović je bio kum i najbolji prijatelj Luke Bojovića

  • 6

Dragoslav Miloradović (43), koji je ubijen u ponedeljak uveče ispred auto-perionice na Karaburmi, biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu. Veliki broj prijatelja došao je da na večni počinak isprati Miloradovića.

Pored kovčega u kapeli sve vreme stoje Anđelka Bojovic i njena ćerka. Ispred ulaza na groblje je policija, obezbeđuju sahranu.

Njih dve su prve u redu za primanje saučešća.

Veliki broj prijatelja ispraća ubijenog Miloradovića; Foto: Telegraf

Tata, sve što ti nisam stigla reći, isplakala sam. Postao si anđeo: Ćerka ubijenog Bojovićevog kuma oprostila se od oca emotivnom čituljom (FOTO)

Majka Luke Bojovića; Foto: Telegraf

Luka Bojović poslao je oproštajno pismo iz zatvora koje je pročitano na sahrani.

"Gilence, batice naš, bogovi plaču zbog tvoje smrti, a kako ne bismo mi, Bojovići. Kada si ušao u naš život, Nikola i ja smo znali da smo dobili još jednog brata, a siguran sam da te on, Džoni, dočekao na nebesima. O tebi se pletu strašne i teske laži, dok se tvoja Maja (ćerka) već četvrti dan budi bez svog oca" - piše, između ostalog, u pismu.

Kada je Dragoslav ispraćen na večni počinak, majka Luke Bojovića ostala je poslednja pored humke. Polako je onda, teškim koracima krenula ka izlazu, a mladiću koji je išao sa njom se poverila "ja se ne bojim da će i mene neko ubiti, strahujem samo za Mariju (ćerku)".

Miloradović je bio kum i najbolji prijatelj Luke Bojovića. Miloradović je jedan od muškaraca koji su 2013. nosili kovčeg Lukinog rođenog brata Nikole, koji je ubijen 29. aprila te godine u centru Beograda.

Osim ubijenog Miloradovića, kovčeg Nikole Bojovića nosili su i Rade Rakonjac, koji je likvidiran 1. aprila 2014, kao i Filip Korać, takođe blizak prijatelj Luke Bojovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    1. jun 2018 | 15:13

    Falio je samo počasni stroj i počasna paljba... kakve zasluge za ovaj narod je imao pokojnik?

  • Zoka

    1. jun 2018 | 15:03

    Kakvi god da su njihovi zivoti njihovi su,ali kum nije dugme.

  • jk

    1. jun 2018 | 15:54

    Ima policija pametnija posla nego da obezbedjuje sahranu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA