Detalji ubistva u Zemunu: Komšije tvrde da je Ljiljana (57) izbola majku jer ju je godinama zlostavljala, nije htela ni stan da joj ostavi

Ljiljana je u popodnevnim časovima izbola nožem Danicu po vratu

  • 10

Ljiljana S. (57) koja je u petak uveče 1. maja ubila majku Danicu Papan (80) u porodičnom stanu u Zemunu, navodno je godinama trpela maltretiranje pokojnice, tvrde komšije iz zgrade u kojoj su stanovale.

Ljiljana je u popodnevnim časovima izbola nožem Danicu po vratu, pa se prijavila policiji. Ona je uhapšena, a telo starice je prebačeno na obdukciju. Komšije ističu da su motiv ubistva poremećeni porodični odnosi.

- Danica je bila veoma teška žena. Njena ćerka se nedavno razvela i vratila se da živi kod majke, da brine o njoj. Međutim, Danica se prema njoj jako loše ponašala. Koliko znamo, ona je nju godinama zlostavljala na razne načine. Jedno vreme joj nije dozvoljavala ni da je posećuje, a ranije, dok je živela sa njom, nebrojano puta ju je izbacivala iz stana - izjavio je za beogradske medije komšija koji insistira na anonimnosti.

Krvavi petak u Zemunu: Ćerka nožem ubila 80-godišnju majku

Kako kaže izvor, Danica je jednom prilikom ostavila Ljiljanu i jedno njeno dete ispred vrata.

- Nije htela da im otvori jer je smatrala da su zakasnile po povratku iz grada. Tada je čak dolazila i policija da interveniše i ubedi Danicu da ih pusti unutra - priča komšija.

Ljiljana je sa suprugom i troje dece stanovala na Novom Beogradu, priča komšija, ali se posle razvoda vratila u majčin stan.

- Razvod ju je veoma pogodio, a Danica je insistirala da je Ljiljana čuva jer je živela sama od smrti supruga pilota. Međutim, po zgradi je pričala da stan neće ostaviti Ljilji, koja je jedinica, već će ga pokloniti Crvenom krstu. Ćerku je to bolelo jer je imala troje dece, brinula se gde će oni nastaviti život - ispričao je sagovornik.

Ljiljanu S. videli su u zgradi neposredno pre ubistva i kažu da je delovala uznemireno.

Ljiljana je u stanu sačekala policiju nakon što je izbola majku Foto-ilustracija: Flickr/Eric Tastad

- Ljiljana je sačekala policiju u stanu, a dok je trajao uviđaj, sedela je ispred u policijskim kolima. Bez obzira na to što je uradila, mnogo nam je žao, nije imala sreće u braku, a ni sa majkom, verovatno je to uradila u afektu - rekao je komšija.

TRAŽILA GERONTODOMAĆICU

Komšinica koja stanuje na istom spratu kao i ubijena Danica Papan kaže da je ćerku veoma retko viđala.

- Mislim da odranije nisu bile u dobrim odnosima, i da se nisu posećivale. Možda sam je videla jednom za 18 godina. Pre tri dana sam srela Danicu i ona mi je rekla da je išla u Centar za socijalni rad da zatraži gerontodomaćicu, ali da su joj ćerka i unuka rekle da će one brinuti o njoj - kratko je rekla komšinica.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    3. jun 2018 | 08:00

    Teška situacija, ali nije rešenje ubiti...

  • Milan

    3. jun 2018 | 01:11

    Sta je ovo sto ovo staro pomatufi i poludi kad ostara izlapi pa nezna sta radi eto ne moze reci da je cerka bila bezobrazna kad komsije kazu za babu da je bila teska osoba.

  • Satanista 1.

    3. jun 2018 | 09:18

    Svako ko se odluči na ubistvo,posebno roditelja,je u problemu sa mentalnim zdravljem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA