≫ 

Pucnjavi na Labudovom brdu prethodio sukob sa navijačima Rada: Miloš (28) ranjen u sačekuši s 5 metaka

Knežević ima rane u stomaku, na preponi i nozi

  • 2

U Miloša Kneževića (28) nepoznati napadač 4. juna ispalio je pet metaka u Gočkoj ulici na Labudovom brdu, a pretpostavlja se da je motiv napada sukob sa navijačima Rada.

Prema nezvaničnim informacijama, Miloš Knežević trenutno drži kafić na Petlovom brdu, u kom se okupljaju mahom navijači Partizana.

Još jedan mafijaški obračun u Beogradu: Muškarac izrešetan na Labudovom brdu dok je izlazio iz automobila

- Pretpostavlja se da je do napada došlo jer je Miloš došao u sukob sa navijačima Rada, koji su prošli pored njegovog kafića i provocirali ga. Tada se sve završilo samo na verbalnom "prepucavanju", ali je jedan od "radovaca" po svemu sudeći odlučio i da mu napravi "sačekušu" u prolazu između Miloševe kuće i garaža gde inače parkira svoj automobil - navodi izvor, piše Informer.

Knežević ima rane u stomaku, na preponi i nozi, kako navodi sagovornik.

- Pretpostavlja se da je Miloš Knežević izašao iz svog automobila i krenuo u zgradu, i da ga je napadač čekao nedaleko odatle, na putiću iza garaža. Ranjeni je poznat policiji od ranije, a pre nekoliko godina bio je hapšen zbog sumnje da je bio jedan od šefova podgrupe koju je predvodio D. I. - rekao je dobro obavešten izvor, pišu beogradski mediji.

Kneževiću je jedan metak prošao tačno kroz bešiku, i zbog toga je u veoma teškom stanju.

Krajem 2011. godine u policijskoj operaciji "Drakon" uhapšeno je 15 članova dorćolskog klana za koje se sumnjalo da su drogom snabdevali širi centar Beograda.

Tada je zaplenjeno oko 3,5 kilograma opojnih droga, a otkriveni su stanovi - štekovi, po dva u centru grada i Žarkovu i jedan u Zemunu.

VIDEO: Mesto gde se desila pucnjava na Čukarici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA