≫ 

Milanče je za života mačetom kasapio žrtve: Iz osvete su mu srušili nadgrobni spomenik, a sada i zapalili kuću (FOTO)

Za Cvetkovićevo ubistvo niko još nije odgovarao

  • 11

Porodična kuća Leskovčanina Milana Cvetkovića Milančeta (34), ubijenog pre tri godine u mafijaškom obračunu, izgorela je u utorak ujutro u požaru, a materijalna šteta se procenjuje na nešto više od 5.000 evra.

Još uvek se ne zna da li je reč o osveti ili ne, ali nezvanično, u ovoj kući je ilegalno boravila već duže vreme za sada nepoznata ženska osoba, za koju se sumnja da je zavisnik od narkotika, piše Jug media.

Oskrnavljen spomenik ubijenom žestokom momku: Žena našla srušenu nadgrobnu ploču i njegovu smrskanu sliku (FOTO)

Milan Cvetković, poznatiji kao Milanče, ubijen je pre tri godine iz vatrenog oružja baš ispred ove kuće u blizinji Svetolijskog groblja. Požar u kući druga je stvar koja se dogodila ove godine, a da ima veze sa pokojnim Cvetkovićem.

U požaru je izgorelo sve/ Foto: jugmedia.rs

Izgorela kuća/ Foto: jugmedia.rs

Naime, 23. februara njegov nadgrobni spomenik je oskrnavljen, srušen i polomljen, a fotografija smrvljena. To je primetila i policiji prijavila njegova supruga kada je posetila grob.

Cvetkovićev nadgrobni spomenik/ Foto: jugmedia.rs

Podsećamo, Cvetković je ubijen tako što je nepoznati napadač, sakriven u obližnjem žbunju, ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu i pobegao.

Napadač ili više njih pratili su Cvetkovića kad je iz centra Leskovca taksijem pošao kući. On je izašao iz vozila i krenuo prema svojoj zgradi, ali kad je došao do trećeg stepenika, iz žbunja su odjeknuli smrtonosni pucnji. Bila je to rafalna paljba.

Ubica i njegovi pomagači tačno su znali kretanje žrtve, ali i mesto gde će ga napasti. Znali su gde su postavljene video-kamere. Ubistvo se dogodilo u mrtvom uglu, odnosno na mestu koje kamere nisu mogle da pokriju. Napadači su posle toga pobegli pod okriljem noći.

Za ovo delo još niko nije odgovarao.

Cvetković je bio poznat policiji, a zbog krivičnih dela nasilja i razbojništva nekoliko puta je osuđivan na zatvorsku kaznu.

Pola života je proveo po zatvorima zbog tuča i upotrebe vatrenog i hladnog oružja poput mačete, kojom je 2011. ranio četiri osobe, posle čega je dugo bio u bekstvu. Važio je za žestokog momka i često se kretao naoružan. Motiv ubistva nikada nije otkriven.

Cvetković je iza sebe ostavio suprugu i 4-godišnjeg sina.

VIDEO Borislava su pretukli pre godinu dana u parku, a još niko nije odgovarao za to:

(Telegraf.rs/Jug media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA