Živislav je sišao u garažu da pomeri auto kada je prodrla snažna bujica: Posle nekoliko sati tražili su za njega samo beli čaršav

Porodica nesrećnog čoveka, komšije i građani posmatrali su borbu vatrogasaca sa kobnom vodom, sve dok njegovo telo nije pronađeno

  • 0

Vatrogasci u Požarevcu su nakon ispumpavanja vode, koje je trajalo nekoliko sati, pronašli telo Živoslava Maksića (67).

Nesrećni muškarac se utopio u sredu popodne tokom nevremena u poplavljenoj garaži stambene zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici. Telo je pronađeno tek oko ponoći, nakon višesatnog ispumpavanja vode, koja je dostizala čak dva metra, pišu Novosti.

U ovoj zgradi se zbog stravičnog nevremena udavio Požarevljanin: Jug Bogdanova ulica zanemela, komšije u šoku (FOTO)

Borbu vatrogasaca pratili su članovi familije nastradalog, komšije i građani. Njegova smrt je potvrđena oko ponoći kada je prišao jedan od poluicajaca i zatražio beli čaršav za telo pokojnika.

Foto: poportal.rs

Pola sata nakon ponoći pojavilo se vozilo pogrebnog preduzeća koje je preuzelo telo. Vatrogasci su i nakon toga nastavili sa ispumpavanjem vode, jer je nje i dalje bilo u podzemnim garažama.

Živoslav Maksić nastradao je kad je iz stana u prizemlju sišao u podzemnu garažu da pomeri auto, ali je tada u podzemni deo zgrade prodrla snažna bujica, koja ga je oborila pored auta i usmrtila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA