≫ 

Žestoka pucnjava u Nišu, blokiran centar grada: Petoro ranjeno automatskim oružjem, među njima i policajac, napadač uhapšen (FOTO SA LICA MESTA)

Na lice mesta stiglo je više desetina policajaca koji su blokirali Trg Kralja Milana i deo Voždove ulice, zbog čega je obustavljen saobraćaj kroz centar grada

  • 45

Pet osoba, među kojima i jedan policajac, ranjene su noćas oko tri sata u kafiću „Manila“ na Trgu Kralja Milana u strogom centru Niša kada je upotrebljeno automatsko oružje. Prema nezvaničnim informacijama, jedna od ranjenih osoba je i napadač koji je zadobio povredu kolena.

Iz niške Hitne pomoći saopšteno je da su oni reagovali sa tri ekipe.

Paklena noćna potera na Vidikovcu: Ranjen bežao od napadača, utrčao u stan nepoznatoj devojci, tek tu je usledila borba

Pucnjava se dogodila u strogom centru Niša Foto: telegraf

- U 2.52 sati dobili smo poziv da je upucan policajac, ekipa iz podstanice „Jug“ koja je najbliža centru je za četiri minuta bila na licu mesta ali je povređeni čovek službenim vozilom već prebačen do Kliničkog centra. Nakon tri minuta pozvala nas je policija i zatražila da pošaljemo još dve ekipe, koje su zbrinule još tri povređena lica.

Najteže je povređen jedan muškarac koji ima više ustrelnih, moguće i prostrelnih rana grudnog koša i nogu, druga osoba imala je obilno krvarenje zbog ustrelne rane na desnom kolenu a još jedna je zbrinuta zbog okrznuća na desnoj podlaktici. Svima je odmah pružena neophodna pomoć nakon čega su prebačeni u Klinički centar na dalje lečenje – saopštila je Verica Božić, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći.

Na licu mesta je bio veliki broj policije Foto: telegraf

Na lice mesta stiglo je više desetina policajaca koji su blokirali Trg Kralja Milana i deo Voždove ulice, zbog čega je obustavljen saobraćaj kroz centar grada.

Niš je na nogama, još odzvanjaju jezivi rafali u noći: Evo kako se odigrao nezapamćeni obračun i kako je sprečeno krvoproliće (FOTO)

NAPADAČ JE UHAPŠEN

Brzom i efikasnom intervencijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu savladali su i uhapsili I.P. (32), koji je noćas oko 02.45 časova na Trgu kralja Milana, ispred jednog ugostiteljskog objekta, iz automatske puške ranio pet osoba, saopštio je MUP.

Foto: telegraf

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, i promet oružja i eksplozivnih materija i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Policija intenzivno traga za dvojicom muškaraca koji su bili u društvu osumnjičenog, navodi se u saopštenju.

O tome kako je izgledao sinoćni sukob u Nišu pročitajte OVDE.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    17. jun 2018 | 07:42

    U moje vreme su u to doba sve kafane bile zatvorene, svi televizori bili ugaseni, a na ulicama je bila samo racija u civilu koja iako vidi nekoga sumnjivog odmah opkoljavaju traze licne karte i pitaju odakle i gde ides. Zato i nije bilo ovo sto je sada. Nije postojalo ni beskucnika. Srecno doba. Sada se konstantno poubijase, hara droga besparica, rijalitiji na televiziji, pljacke i krvoprolice izmedju sebe. Netreba nama Zapad. Poubijacemo se mi sami. Jad i beda po ulicama. Uzas jedna.

  • male kazne

    17. jun 2018 | 07:22

    Divlji zapad je bio miran u odnosu na novu i sadašnju Srbiju. Za dva meseca oko 50 ljudi je stradalo što u pucnjavi, što saobraćaju. Male kazne i neazurni sudovi su razlog tome. Kada bi se kazne sabirale kao u Anglosaksonskom pravu, to bi već bila druga priča.

  • Boza zemunac

    17. jun 2018 | 07:45

    A ministar reče da smo bezbedni i da je kriminal u opadanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA