≫ 

Paklena noćna potera na Vidikovcu: Ranjen bežao od napadača, utrčao u stan nepoznatoj devojci, tek tu je usledila borba. Sada je mrtav

U teskom stanju prevezen na Urgentni. Davao je znake zivota pa su ga reanimirali

  • 28

Rano jutros oko 1:50 časova dogodilo se upucavanje u ulici Patrijarha Joanikija broj 22. Napadač je upucao dvojicu muškaraca Ognjena Ikača (30) i Marka T.  Ikač je ranjen u vrat, desnu natkolenicu i u visini kuka. Prema prvim informacijama čulo se više rafala, saznaje Telegraf.

Žestoka pucnjava u Nišu, blokiran centar grada zbog rafala: Četvoro ranjeno automatskim oružjem, među njima i policajac (FOTO SA LICA MESTA)

Kako se nezvanično saznaje, prvo je došlo do svađe u kafiću u ovoj ulici, a zatim su muškarci nastavili raspravu vani.

Nakon pucnjave, Ikač je pokušao da beži, ali ranjen nije stigao daleko. On je pronađen na stepeništu okolne zgrade, odakle je u teškom stanju prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Iako su se lekari borili da mu spasu život, njihova borba je bila uzaludna i mladić je preminuo.

Drugi muškarac Marko T, koji je takođe ranjen od strane napadača, uspeo je da pobegne, pa je tom prilikom upao u zgradu preko puta.

Lupao je i zvonio svima na vrata, očekujući da mu neko otvori vrata svog stana. Šokirani stanari nisu znali šta se događa.

Vrata mu je otvorila samo jedna devojka Magdalena D. (30), koja mu, videvši ga oblivenog krvlju, nije dala da uđe stan.

Ona mu je pružila otpor na pragu stana, a u toj borbi muškarac joj je povredio ruku. Policija je na licu mesta zatekla Marka T. i privela ga u stanicu, kako bi provelirila da li je i na koji način on povezan sa ubistvom Ikača.

DRUGI RADOVAC KOJI JE UBIJEN ISPRED OVOG KAFIĆA

Ubijeni Ognjen Ikač bio je navijač Rada, prenosi Srpski telegraf, a ubijen je ispred istog kafića ispred koga je početkom februara likvidiran Petar Arsić (38), takođe poznat na tribinama plavo-belih. Kao i Arsić, i Ikač je odranije bio poznat policiji i imao je poduži krivični dosije u koji su ušli pokušaj ubistva, nasilničko ponašanje, posedovanje oružja, krađe i razbojništva, dilovanje droge i iznude, izazivanja opšte opasnosti.

Još jedan Radovac pre samo četiri meseca ubijen je na istom mestu Printskrin: Youtube/pink.rs/Facebook/Petar Arsic

Ikač je u aprilu prošle godine bio uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa Markom I. (22) i Petrom M. (23) pokušao da ubije jednog muškarca (39). Osumnjičeni su tada ispred jednog kafića, takođe u Ulici vidikovački venac, napali i pretukli svoju žrtvu, prenosi ovaj medij.

VIDEO: Hteo je da puca iz revolvera i zamalo pao pod njegovom snagom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    17. jun 2018 | 08:18

    OCITO JE DA JE BILA GRESKA- 5 OKTOBAR -DEMOKRATIJA SE POKAZIJE KAO LOS OBLIK VLADAVINE NA BALKANU !!! SRBIMA TREBA KIM NA GODINU DVE -DA SREDI OVU MAFIJU I LUPEZE -NISTA BEZ DIKTATURE I STRELJANJA!!

  • Nenad

    17. jun 2018 | 08:39

    Ratni izvestaj u poslednjih nekoliko dana iz Srbije...10 mrtvih i 12 ranjenih...borba se nastavlja...

  • Zvrk

    17. jun 2018 | 09:57

    Pun je grad droge!!Prepun,imate na desetine narko dilera u svakom krsju na slobodi u ovom momentu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA