≫ 

Opljačkano vozilo kompanije za obezbeđenje, lopovi odneli više od 18.000.000 dinara

Deo novca je nađen, za osumjičenima se traga

  • 3

Vozilo kompanije za obezbeđenje „Henderson“ u kome se, prema prvim informacijama, nalazilo 18 miliona dinara,  opljačkano je danas oko 11 časova u Leposaviću. Iz policije javljaju da je moguće da su četiri vozila uključena u pljačku.

Priština sada ima samo jedan cilj: Dokopati se jezera Gazivode! Ali je pravi plan daleko podliji

Prema preliminarnim informacijama iz policije, iz vozila kompanije „Henderson“ opljačkano je oko 18.000.000 dinara. Čiji je novac u policiji i dalje nisu mogli da potvrde zbog intenzivne istrage koja je u toku. Deo novca je pronađen kao i jedno vozilo za koje se veruje da je korišćeno u pljački.

Policija traga za lopovima Foto: Profimedia/Press Association

- Jedno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno tokom pljačke pronađeno je u selu Meljenica, opština jug. U vozilu je pronađeno jedno vatreno oružje, određena količina novca i vozačka dozvola za koju se pretpostavlja da pripada vlasniku vozila ili vozaču. Verujemo da ih je sačekalo drugo vozilo marke ‘Opel zafira’ i da su krenuli ka podujevskom putu - objasnio je zamenik regionalnog komandira Kosovske policije za Sever, Besim Hoti..

Policiji je takođe poznat i identitet jednog od osumnjičenih. U policijsku potragu uključile su se jedinice iz regiona Jug i Regionalne direkcije Prištine, novi su detalji koje je za KoSSev potvrdio Hoti.

Ovo je drugi put da su vozila kompanije za obezbeđenje Henderson meta napada pljačkaša.

Pokušaj pljačke dogodio se prošle godine u maju takođe u opštini Leposavić i to na svega dvadesetak metara od prelaza Jarinje, u trenutku primopredaje novca sa kosovskometohijske strane, koji je iz pravca centralne Srbije trebalo da bude prebačen na Kosovo. Tada je i pucano na Kosovsku policiju.

VIDEO Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga:

(Telegraf.rs/KoSSev)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. jun 2018 | 17:23

    Mnogo jaka firma za obezbedjenje ahahahahahahah jadno

  • Marko PFC

    18. jun 2018 | 18:02

    Neznaš ti kakav divlji zapad i bezzakonje je ovde, i sa tenk fa posli bili bi opljackani. Zato ne pricaj kad neznaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA