≫ 

Čitulja za Sinišu Milića: Ovo je saradnik Luke Bojovića, likvidiran u eksploziji na Autokomandi (FOTO)

Od pripadnika Koraćevog klana, saradnika Luke Bojovića, javno se opraštaju prijatelji i rodbina

  • 5

 Siniša Milić (45), pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, saradnika Luke Bojovića u utorak je ubijen usred dana i centra Beograda podmetnutom bobom pod njegov džip.

On je na Autokomandi raznet takozvanom "bombom marmeladom", čekajući na semaforu prometne raskrsnice, oko 13 sati.

"Marmelada" raznela saradnika Luke Bojovića: Sve o bombi koja je eksplodirala usred Beograda

Njegovi prijatelji i porodica počeli su da se opraštaju objavljivanjem čitulja, nazivajući ga i "Roki", ne navodeći prezime.

Potpisani Lela i Vasilije pozdravili su se rečima"Bio si sve naše. Bio si sve moje. Duša moja, oči moje, srce moje, snaga moja i sigurnost. A sad je sve otišlo sa tobom. Kako ćemo nas dvoje sami?", dok je izvesni Ivan kratko poslao "poslednji pozdrav Rokiju."

Tri čitulje u nizu za Sinišu ili Rokija Printskrin: Večernje novosti

Milić je 2015. godine uhapšen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića, nakon što je osam puta za manje od 24 časa zatečen u automobilu marke "Audi A8" u blizini adrese na kojoj predsednik stanuje.

Nekadašnji član, do 2009. godine specijalnih antiterorističkih jedinica. rođen je u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali više 20 godina živeo je na relaciji Beograd - Podgorica - Bar.

Od 2010. godine zvanično je zaposlen u podgoričkoj agenciji za lično obezbeđenje „Conccot“, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mesto u privatnoj agenciji samo "pokrivalica" za mutne radnje.

Bio je dugogodišnji telohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom „poršeu“ aranđelovačkih tablica pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice.

Spekulisalo se da je njegovo ubistvo zbog neraščišćenih računa naručio upravo Luka Bojović.

Nakon njegovog ubistva, Siniša Milić je napustio Crnu Goru i trajno se nastanio u Beogradu, a u žiži javnosti je bio nekoliko puta, najčešće zbog nedozvoljenih ulazaka u Crnu Goru, kojoj mu je pristup trajno zabranjen zbog dugogodišnjih kriminalnih aktivnosti.

Kako su ispričali očevici Milićevog ubistva, skončao je u najgorim mukama. Vrištao je do poslednjeg daha, zarobljen u džipu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA