"Drugu" devojčice koja se predozirala u Kragujevcu određeno zadržavanje u policiji: Sumnja se da su zajedno koristili opijate

Gradom kolaju glasine da je M. M. bila u vezi sa mladićem u čijem je stanu preminula,

  • 3

Policija je odredila meru zadržavanja drugu sedamnaestogodišnje M.M., iz Petrovca kod Kragujevca, koja je pronađena mrtva u njegovom stanu, nadomak Šumarica.

On će biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Najverovatniji uzrok smrti ove tinejdžerke je uzimanje prekomerne doze psihoaktivnih supstanci.

Pronađeno mrtvo telo devojčice u Kragujevcu, sumnja se da se predozirala

Nesrećna devojka je u petak, sa bratom, boravila u pomenutom stanu. Naglo joj je pozlilo, a onda je preminula. Svi detalji iz istrage o ovom tragičnom događaju još se ne saopštavaju, a očekuje se i obdukcioni nalaz.

Gradom kolaju glasine da je M. M. bila u vezi sa mladićem u čijem je stanu preminula, kao i da je on koristio opijate.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Riri

    25. jun 2018 | 11:14

    Cime se predozirala ? Nije valjda koristila heroin u 17god? Kako dva ,tri klinca mogu da sede kod drugog klinca u stanu i da se drogiraju,gde su tu odrasli ? Neshvatljivo mi je da je koristila heroin a to neko nije primetio,imala je valja nastavnike u skoli ako ne roditelje koje to zanima.Ili je uzela neku bajatu tableticu. Toliko pitanja imam i nista mi nije jasno,ako je bila ne heroinu neshvatljivo mi je da to niko nije primetio do sad,mora da su postojale neke naznake toga.Uzas.

  • N N

    25. jun 2018 | 01:52

    Nakon objavljivanja vesti odmah sam ostavio komentar koji nije bio objavljen da je pitanje dali se predozirala ili je neko drugi dao njoj dozu umesto nje posto se to nije desilo kod njene kuce u prisustvu samo nje. Ovo treba detaljmi ispitati mozda je nesrecnoj devojci doza data i bez njene saglasnosti. Danas se nikom ne veruje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA