≫ 

Borba za život Nišlije: Napadač ga izbo srpom u leđa zbog parking mesta, triput je operisan i još je na aparatima za disanje (FOTO)

Napadaču određen pritvor do 30 dana

  • 7

Nišlija M. M. (28) koji je izboden srpom juče nakon ulične svađe na Vizantijskom bulevaru u Nišu nalazi se u teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

Tragovi krvi posle napada Foto: Telegraf.rs

On je zadobio teške povrede opasne po život kada ga je nakon svađe zbog parking mesta srpom dva puta u leđa ubo M. P. (31) iz Niša koji je uhapšen.

- Zdravstveno stanje pacijenta je veoma teško. On je imao tri hirurške intervencije od kada je juče primljen u Kliničkom centru Niš, priključen je za aparat za disanje i životno je ugrožen. Smešten je na odeljenju intnenzivne nege Klinike za anesteziju - navode u Kliničkom centru u Nišu.

Napadač u kolima držao srp Foto: Telegraf.rs

Osumnjičeni napadač je uhapšen i priveden odmah posle incidenta u prostorije Policijske uprave u Nišu gde mu je određeno zadržavanje do 48 časova. On se sumnjiči za ubistvo u pokušaju u ovom roku saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Mladić izboden srpom u Nišu jaukao: "Ubi me, ubi me", a onda je napadača savladao goloruki policajac (FOTO SA LICA MESTA)

Da podsetimo, svađa oko parking mesta između M. P. i M. M. desila se na Vizantijskom bulevaru juče oko 14.25 sati. Nakon razmene psovku, M. P. se latio srpa koji je imao u kolima i njima izbo dva puta u leđa M. M. nanevši mu povrede opasne po život. M. M. je odmah posle incidenta uhapšen a M. P. je taksijem prevezen u KC u Nišu gde je hitno operisan jer je izgubio dosta krvi.

VIDEO: Napad na taksi u Beogradu! Golim rukama razbio "šoferku"

(Telegraf.rs/D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    29. jun 2018 | 18:23

    Strasno....ovo je ludo sve....

  • stvarno?

    29. jun 2018 | 19:31

    nije on njega napao zbog parkinga. vec zbog ljute rechi. od nichega, nishta i ne dolazi.

  • Anci

    29. jun 2018 | 16:07

    Sad su se oba parkirala na malo duzi period.Sta rade usijane glave ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA