≫ 

Unosili opasan otpad u Srbiju, pa su "pali" u Kikindi (FOTO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi

  • 1

Policija u Kikindi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsila je B. M. (43) iz Požarevca i G. K. (52) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela zagađenje životne sredine.

Masovno hapšenje policajaca u Kikindi: 11 njih je primalo mito, sada je tome kraj

Uhapšeni su B. M. (43) iz Požarevca i G. K. (52) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela zagađenje životne sredine, unošenje opasnih materija u Republiku Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.

Oni se sumnjiče da su, kao odgovorna lica u privrednom društvu "FCC EKO", omogućili protivzakonito skladištenje i odlaganje opasnih materija na više lokacija u sklopu regionalne deponije na teritoriji Kikinde, stoji u saopštenju policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

VIDEO: Eskperiment - Da li ima otrovnog metana u pijaćoj vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    4. jul 2018 | 17:49

    Čiju zemlju truju ovi ljudi-Srbi tim otpadom, čime bi se ljudi još bavili samo da dođu do novca,sve vrste kriminala su zastupljene i čini mi sve brutalnije i sve više.Ovo što se otkrije i hapsi je samo jedam mali delić,svest je tako niska i čini mi se još niže pada,liberalna demokratija može da funkcioniše samo sa oštrom policijom,pravosuđem i stalnim kontrolama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA