≫ 

Vatreni obračun u Čačku usred bela dana: Ranjena dva muškarca (VIDEO)

U pucnjavi su učestvovale tri osobe

  • 15

U Čačku se oko 17 časova i 45 minuta dogodila pucnjava u kojoj su, prema dosadašnjim saznanjima, dve osobe ranjene u noge i prevezene na urgentno odeljenje čačanske bolnice.

Zurovcu za pištolj sa prigušivačem dve godine zatvora i proterivanje iz Srbije

U pucnjavi su učestvovale tri osobe, a treća je pobegla, ali je brzom intervencijom policije uhapšena nedaleko od mesta događaja.

Bulevar Tanaska Rajića zatvoren je za saobraćaj, a policija je blokirala taj deo naselja i preusmerila saobraćaj zbog uviđaja koji je u toku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pp

    6. jul 2018 | 21:23

    Sve su to jedni te isti kriminalci koji godinama pucaju po gradu, maltretiraju, diluju...ali nase "preposteno" sudstvo ceka kad ce neko drugi umesto jih da sprovede pravdu, a do tada ti pobise mnogo nevinih. Svaki realan covek zna da je nase sudstvo nesavesnije i nemoralnije i od najgorih kriminalaca, za pravu cifru bi i Haradinaja pomilovali, dete rodjeno bi prodali. Cst malobrojnim izuzecima, ali vise savesti imaju i najgore psihopate od srpskih sudija.

  • Zoran

    6. jul 2018 | 20:17

    Pa da kad policiji najveća obaveza da kazni za nevezan pojas i neupaljena svetla

  • The Spatula

    6. jul 2018 | 23:11

    Nisu to osobe, to su klosari! Koliki klosar moras biti da u sred bela dana izvadis pistolj i pucas u nekog? Nazalost, ni sudstva ni policije u ovom Cacku! Ali zato onaj jadnik koji nema nikog a napravi neki prekrsajcic, plati za sve. Da li ce ovo ikad proci???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA