≫ 

Srbin u zagrljaju milionera sa Malte: Prišao mu, a onda je izvukao nešto neočekivano (FOTO) (VIDEO)

Biznismen je vlasnik lanca hotela i noćnih klubova na ovom ostrvu poznatom kao igralište za bogataše

  • 12

Srpski državljanin Bojan Čmelik (35) osumnjičen je za pokušaj ubistva milionera i biznismena sa Malte Huga Hetkutija (52) i trenutno se nalazi u pritvoru na ovom ostrvu, saznaje Telegraf.rs.

Tragedija u rudniku bakra u Majdanpeku: Pronađen mrtav radnik, poslednji put viđen živ kad je krenuo u obilazak pogona

Hetkuti, jedan od najbogatijih ljudi na Malti, vlasnik je brenda "Hugo" i lanca luskuznih restorana, noćnih klubova i barova širom ovog ostrva, poznatog kao igralište za bogataše.

Čmelik je optužen da je u petak oko 22.30 ušetao u najnoviji Hetkutijev butik-hotel u Pačevilu, na Malti, prišao biznismenu, zagrlio ga i ubo ga u stomak, pred brojnim svedocima.

Čemlik je proveden kroz ulicu prepunu turista Printskrin: Youtube/ONE News Malta

Nakon ubadanja, on je pobegao prema gradu Slemi, ali su ga rođaci ranjenog Hetkutija pratili i pozvali policiju. Policija je zaustavila Čmelika, koji je odlučio da neće "pasti bez borbe". On se opirao hapšenju i čak povredio nekoliko policajaca. Na kraju su ga  savladali tizerom. Na optužnicu mu se i dodaje otpor koji je pokazao prilikom hapšenja, kao i činjenica da je sa sobom nosio nož bez potrebnih dozvola.

Čmelik je već danas izveden pred sudiju, i to sa rukama na leđima, kroz ulice prepune turista koji su zapanjeno posmatrali visokog mladića između dva policajca.

Čmelik poriče optužbe Printskrin: ONE News Malta TV

Tokom ispitivanja on je sedeo pognute glave i tek povremeno dizao pogled. Kada su ga pitali čime se bavi, odgovorio je da želi da se brani ćutanjem. 

Njegov advokat je izjavio da Čmelik poriče sve optužbe, no zahtev za kauciju nije podneo. 

Hugo Hetkuti nalazi se trenutno u bolnici "Mater Dei". Nakon operacije, on je u stabilnom, ali kritičnom stanju.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA