Snimak svedoka koji je detaljno opisao napad na novinara Cvetkovića: "Video sam kada ga je udario štakom u glavu" (VIDEO)

Novinar Stefan Cvetković je fotografiju iz lokalne ambulante na kojoj se vide rane na glavi i krvavi tragovi odmah objavio na društvenim mrežama

  • 23

Uhapšen Srđan Zlatanović (39) koji je novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve udario aluminijumskom štakom po glavi. Srđan je već bio osuđivan zbog napada na novinara 2015. godine. Postoji i svedok ovog nemilog događaja, a Cvetković je snimio njegovu izjavu.

Novinar Stefan Cvetković objavio fotografiju iz bolnice: Lipti mu krv po licu i majici

Novinar Stefan Cvetković je fotografiju iz lokalne ambulante na kojoj se vide rane na glavi i krvavi tragovi odmah objavio na društvenim mrežama. Nakon toga se uputio za Rumuniju, zbog, kako kaže, svoje bezbednosti.

Cvetković je snimio razgovor sa čovekom koji bio svedok ovog nemilog događaja.

- Napadač se parkirao ispred kafane u kojoj smo bili, a ti si mu bio okrenut leđima. Muškarac iz kola je počeo da viče: "Smradu jedan, đubre!" - rekao je očevidac.

Kada mu je novinar Saša Cvetković rekao da opiše detaljno šta se sve tačno dogodilo u kafani on je nastavio.

- Udario te je štakom u glavu, to sam video. Ti mu nisi dao povod u nijednom trenutku, nisi se ni okrenuo prema njemu. Pao si na zemlju kada te je udario, počeo si da bauljaš i otišao si niz ulicu. Napač se vratio u kola i rekao: "Sad ću ja da ga stignem kolima" i otišao je za tobom i to ulicom u kojoj vožnja nije dozvoljena - ispričao je očevidac novinaru.

Podsetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cveta

    11. jul 2018 | 21:38

    Za svako naselje treba sprovesti odredjene kaynene mere

  • ime

    10. jul 2018 | 11:40

    Istraga ce utvrditi sta se zaista dogodilo. Postoji mnogo nelogicnosti.

  • Nikola

    10. jul 2018 | 12:04

    Čudan udarac sa leđa a razbijena arkada a navodno se nije okrenuo prema napadaču. Ispitati slučaj kazniti nasilnika ako opet nije neka Cvetkovićeva nameštaljka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA