≫ 

Kako današnja štampa piše o Zoranu Marjanoviću: Može da letuje u Grčkoj, ponuđeno mu 100.000 evra za "Zadrugu 2", pušten je, ali ne znači da nema dokaza da je kriv...

Mužu ubijene pevačice Jelene Marjanović većina medija posvetila je naslovne strane današnjih izdanja

  • 10

Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović, pušten je u četvrtak iz pritvora odlukom Apelacionog suda. Njegov izlazak na slobodu glavna je tema današnjih izdanja dnevne štampe.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 14. jul 2018. godine

Lik Marjanovića danas je gotovo preuzeo trafike. Njegova slika okupira veći deo svih naslovnica, a za njegovu dalju sudbinu su svi zainteresovani. Sudeći prema naslovima tabloida, informacije koje se nalaze u tekstovima dosta se razlikuju od lista do lista.

Izjavu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića prenose "Blic" i "Informer".

Foto: Promo

- To što je iz pritvora pušten Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo svoje suprige Jelene Marjanović, estradne pevačice, ne znači da nema dokaza da je on počinio to krivično delo - citraju reči prvog čoveka MUP-a.

Foto: Promo

"Informer" dodaje i informaciju da je osumnjičeni dobio ponudu od 100.000 evra da učestvuje u sledećoj sezoni "Zadruge".

Hoćemo da vidimo Zorana Marjanovića u Zadruzi 2: Društvene mreže bruje o njegovom ponovnom ulasku u rijaliti

Njegovim mogućnostima van zatvora dalje se bavio "Alo", koji tvrdi da Marjanoviću nisu oduzete putne isprave, pa u skladu sa tim može da letuje u Grčkoj.

VIDEO: Jana prva pritrčala u zagrljaj

Isti list na prvoj strani posvetio je na prvoj strani još dva detalja o njegovom slučaju (dakle, tri priče o Marjanoviću, te mu naslovima posvetio 50 odsto naslovne strane, jer ih je ukupno šest).

Zoran danas izlazi na slobodu, a još 8 osoba je pod najvećom lupom: Sva lica koja su bila sumnjiva u slučaju ubistva Jelene Marjanović

Dodatni detalji su da Jelenin grob niko nije obišao, kao i izjava Zoranovog branioca da je genetski kod ubice na nađenoj patici preko puta kanala u Crvenki.

Foto: Promo

"Večernje novosti" slučaj ubijene pevačice nisu istakle u središnjem delu, ali ipak se uredništvo odlučilo da ovom slučaju nađe mesta na naslovnoj strani u donjem levom uglu. Prema informacijama ovog medija spisi o ubistvu pevačice su nepotpuni, jer nisu navedeni svi svedoci sa nasipa.

Foto: Promo

Primerci "Srpskog telegrafa" i na jučerašnjim kioscima bili su posvećeni suprugu ubijene pevačice u kojim se kritikuje odluka Apelacionog suda da pusti Marjanovića na slobodu, a danas sledi nastavak sa naslovom: "Sud dao Zoranu da pobegne iz Srbije". Uz "dokumenta koja otkrivaju tajnu", dodaje se i jedna od prvih izjava Zorana nakon izlaska iz zatvora: "Ubiću se ako me vrate u zatvor. Tamo sam preživeo pakao!"

Foto: Promo

VIDEO: Izlazak Zorana Marjanovića iz zatvora

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    13. jul 2018 | 23:05

    Čvrsti dokazi... ali su izgleda oboreni... Čvrsta ruševina... Neki novi pojam za.... nas teletablise

  • goga

    14. jul 2018 | 00:06

    Ovo je cirkus,i ovde se nezna ko pije a ko placa,ovde je neko potpacen,ovo nije normalno!!

  • LIKI

    13. jul 2018 | 23:48

    I GDE JE OVDE PRAVDA SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA