≫ 

Zoran Marjanović slobodan i da putuje: Nije mu oduzet pasoš, može čak i na letovanje

Kretanje mu u ovom trenutku nije ograničeno

  • 16
Zoran Marjanović pasoš Foto: Telegraf

Posle skoro 10 meseci, ukinut je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović. Uprkos tome što i dalje postoji sumnja nadležnih u njegovu nevinost, njemu kako saznaje Telegraf.rs, nije oduzet pasoš.

Sa puštanjem iz pritvora, Marjanović ima i slobodu kretanja s obzirom na to da su mu u rukuma i dalje putne isprave, a dužan je da se javlja na pozive suda.

VIDEO: Zoran Marjanović napušta Centralni zatvor

Zoran Marjanović izašao iz zatvora: Ovo su njegove prve fotografije i reči njegovog advokata (VIDEO)

Mada je moguće ubrzo prihvatanje dopunjene optužnice protiv njega, kao i početak suđenja za ubistvo, kretanje mu u ovom trenutku nije ograničeno.

- To što je Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo svoje supruge, estradne pevačice Jelene Marjanović, pušten iz pritvora ne znači da protiv njega nema dokaza da je počinio to krivično delo - izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

VIDEO: Zoran Marjanović stigao kući, ćerka Jana mu skočila u zagrljaj

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    14. jul 2018 | 07:35

    Niko nije lud da posle takve priče pusti bilo koga na slobodu a da imaju nešto sa čime bi mogli da ga drže.Da ne ulazim da li jeste ili nije to uradio ali stvarno je glupo da neko leži ako za to nema dokaza samo zato što novine tako pišu.Dolazili su stručnjaci iz inostranstva,naši i nisu mu ništa našli i to je to.Veća je sramota za one koji su svašta pisali i pričali,uništavajući glupostima živote tog deteta na prvom mestu a da ništa nije dokazano samo da bi se zaradile pare.On nije ni političar ni neki bunbar da mu "neko" sredio izlazak.Ne branim ga ali stvarno bi bilo glupo da nekoga osude ako nema dokaza samo zato što je neko svašta pričao i pravio krimi film u javnosti.

  • Krstan

    14. jul 2018 | 09:11

    Nisu mu oduzeli pasoš ali ga mogu vratit sa granice, vraćaju ljude zbog kazne za parkiranje.

  • Ja

    14. jul 2018 | 09:33

    Nesposobno tužilaštvo ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA