Običan porodični ručak u Golupcu se pretvorio u košmar: Žena preminula posle eksplozije plinske boce

Do eksplozije je došlo dok je spremala ručak

  • 5

Posle šest dana borbe Danica Mišković (62), iz Golupca podlegla je povredama koje je zadobila prilikom eksplozije plinske boce. 

Do eksplozije je došlo tokom spremanja ručka.

Tragedija u Golupcu: Sekao topolu, stablo palo na njega i ubilo ga

Nakon eksplozije, Miškovićevoj je opekotinama bila zahvaćena gotovo polovina tela.

Ona je odmah prebečena u Opštu bolnicu u Požarevcu, a odatle u Beograd, gde je nakon šestodnevne borbe lekara ipak podlegla povredama.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    20. jul 2018 | 12:03

    Nije podlegla od eksplozije plinske boce nego je podlegla opekotinama zbog neispravnosti plinskog rešoa ili peći kao i intalacije....

  • Dr Miggyy

    20. jul 2018 | 15:31

    Sramota je i najveća odgovornost je da domaćinstvima se prodaju neispravne boce za gas nakon čije upotrebe stradaju ljudi u XXI veku. Tehnika je toliko uznapredovala, a savest nije makla iz XX veka. Toliko stručnjaka, iz te oblasti, ima Srbija inspekciju i ministarstva energetike i niko da preduzme energične mere za sprečabvanje ljudske žrtve i materijalne štete. Nisu valjda svi anga\ovani na prodaju RTB Bor, dovoljno ga prodaje ministar Antić i Sosa? Odgovornost za smrt nesrećnice mora da snosi distributer boca za gas, inspekcija i ministarstvo za energetiku. Tu ima podosta posla i za pravosudne organe. Iskreno saučešće porodici i prijateljima pokojne gospođe Danice, a pomenutim službama bruka i stamota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA