Bolna priča o Bojanu, dečku koji je pronašao spas u manastiru, gde su ga na kraju pronašli obešenog (FOTO)

Bojan Pržić je još kao dečak sa majkom i sestrama iz Kosovskog Pomoravlja došao u manstir Gračanica

  • 9

Bojan Pržić (32) izvršio je samoubistvo u nedelju oko 10 časova u vinogradu manastira Gračanica na Kosovu i Metohiji. Još kao dečak pobegao je sa majkom i sestrom iz Kosovskog Pomoravlja od oca alkoholičara koji ih je zlostavljao. Ipak, zbog razvoda od supruge postao je depresivan i potišten. Nesrećnik nije mogao da se nosi sa tolikim bolom.

Srbin pronađen obešen o orah u Gračanici, sumnja se na samoubistvo

Radnici koji rade na održavanju manastirskog imanja pronašli su u nedelju oko 10 časova, u manastirskom vinogradu, beživotno telo Bojana Pržića kako visi obešeno o granu oraha. Policija je saopštila da se za sada sumnja na samoubistvo.

Pržić je još kao dečak sa majkom i sestrama iz Kosovskog Pomoravlja došao u manastir Gračanica. Svi su pobegli od oca alkoholičara koji ih je zlostavljao, a Bojan se kasnije oženio i preselio se u centralnu Srbiju.

Naselje Padalište u Gračanici Foto: Gracanicaonline.info

Nedavno se vratio na Kosovo, jer se razveo od supruge, a njegova majka i sada živi u manastiru.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojan iz prvog braka ima ćerku koja živi u Kraljevu, a njegovi prijatelji ističu da je u poslednje vreme zbog razvoda i gubitka posla bio depresivan, rasejan i potišten, dodajući da nisu očekivali ovakav epilog događaja.

Meštani Gračanice koji su poznavali pokojnog Pržića tvrde da je bio miran i povučen momak koji nije odbija i najteže fizičke poslove. Radio je sve kako bi mogao da izdržava sebe i porodicu.

Naselje Padalište u Gračanici Foto: Gracanicaonline.info

Stanari zgrade na Padalištu, koja se nalazi desetak metara od manastirskog vinograda, kažu da ništa neobično i sumnjivo nisu čuli ni primetili sve dok ih u nedelju oko 10:30, nije iznenadilo prisustvo policajaca i policijskih vozila ispred manastirskog vinograda.

Komšije ističu da su bili zaprepašćeni kada su čuli da je u njihovoj neposrednoj blizini pronađeno telo.

Printskrin/Facebook

- Ne znam ništa. Sad sam čuo. Iznenađen sam, iskreno, ne znam drugo šta da kažem, šta se ovo dešava - rekao je jedan od stanara naselja Padalište za "RTK".

Istraga o slučaju je u toku, a telo nesrećnog Bojana Pržića je preneto u Prištinu, gde će se obaviti obdukcija. Detalji istrage, kako je rečeno, biće naknadno saopšteni javnosti.

Naselje Padalište u Gračanici Foto: Gracanicaonline.info

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Kristina Bezbradica/Foto: gracanicaonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    23. jul 2018 | 18:41

    A nama svaki dan sve bolje i bolje....hvala za sendvič

  • Lija

    23. jul 2018 | 19:05

    Ma za sve je zena kriva. Moj otac se ubio u ostavio moju majku sa decom 'nije mogao da podnese razvpd' Ne postoji ni jedno opravdanje za ovakav cin. Ostavio je decu.

  • BOB

    23. jul 2018 | 18:33

    Sudbina ljudska,splet okolnosti porodičnih,mentalna stabilnost,tragično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA