≫ 

Ovo je devojčica koju je izbo stariji muškarac u niškom sudu: Ima dve sestre i brata, žive kao podstanari, mama im je u psihijatrijskoj ustanovi (FOTO)

Navodni razlog napada je bio spor oko duga od 1.000 evra, iako starac tvrdi da je u pitanju suma od 3.000 evra

  • 25

Blagoje S. (75) izbo je nožem devojku A.M. (17) u niškom sudu zbog navodnog duga od 1.000 evra. Kako Telegraf.rs saznaje, majka povređene devojke radila je kod ovog dede i čuvala mu ženu koja je posle nekoliko godina preminula. Ipak, ona je i posle toga nastavila da obavlja kućne poslove, ali je problem nastao kada je Blagoje tužio ženu zbog navodnog duga.

Stariji muškarac izbo devojku (17) u niškom sudu zbog 1.000 evra: Isprskao je suzavcem, pa popio "Aće" (FOTO)

Kako saznajemo, majka nesrećne devojčice se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i ne zna da je došlo do incidenta.

Ona je radila kod Blagoja i brinula se o njegovoj ženi, ali i nakon njene smrti nastavila je da obavlja kućne poslove. Tužba je usledila kada je žena dala otkaz.

Kako je Blagoje tvrdio, majka nesrećne devojke je naplatila posao koji nije odradila. U pitanju je spor oko duga od 1.000 evra, iako starac tvrdi da je u pitanju suma od 3.000 evra.

Naime, do sukoba je došlo u zgradi suda ispred sudnice broj 50 kada je devojka došla da opravda odsustvo majke, a tamo ju je Blagoje isprskao suzavcem. Kada je devojka počela da vrišti, starac ju je ubo nožem u vrat. Odmah nakon incidenta popio je kiselinu i preminuo.

Niški sud u kom je došlo do incidenta Foto: Privatna arhiva

Devojka se trenutno nalazi na neurohirurgiji u Nišu i nije u životnoj opasnosti. Kako saznajemo, zadobila je lake telesne povrede.

Inače, povređena devojka ima još dve sestre i jednog brata. Žive kao podstanari, dok im je mama u psihijatrijskoj ustanovi.

VIDEO: Stanojević: Od preko 20 ubijenih žena samo su tri za života tražile pomoć institucija

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?????

    23. jul 2018 | 15:21

    Kako je uneo nož i kiselinu? Šta rade oni na vratima suda? Za šta primaju platu? Da piju kafu i ćaskaju.

  • Milos

    23. jul 2018 | 19:49

    Protiv sam nasilja ali sto su raduli sa ovim covekom ziveli su kod njega u kuci sto su ga unistili.pitajte kako je ziveo da bi placao njihove dugove koji su pravili kod njega ziveli lepi a on je gladovao da bi plati sve dazbine

  • Sud da zestoko odgovara

    23. jul 2018 | 19:10

    uneo noz i suzavac u sud , dajte ljudi upzbiljite bezbednosni sistem odredjenih institucija u kojima je vecita tenzija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA