≫ 

Otac troje dece je trebalo da otputuje u Tursku na porodično putovanje, a posle nesreće se lekari bore za njegov život

Tri muškarca su teško povređena u saobraćajnoj nesreći

  • 5

U saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak u 6.25 sati dogodila na uglu Ovčanskog i Zrenjaninskog puta, povređene su četiri osobe, od kojih troje teško.

Četiri osobe povređene jutros u saobraćajnoj nezgodi na Paliluli

Sudarili su se cisterna beogradskih registracija, kojom je upravljao D. S. (46) i automobil "opel korsa", kojim je upravljao, za sada, neidentifikovani vozač.

ŽURIO ZBOG PUTOVANJA

Kako Telegraf nezvanično saznaje, među povređenima je i Aleksandar Stevanović (32) iz Nemenikuća, otac troje dece. Aleksandar je sa Kosmaja, žurio je da u Zrenjaninu završi neki posao da bi se vratio porodici s kojom je trebalo danas da otputuje u Tursku. On je u teškom stanju i ima više povreda.

Na lice mesta upućene su 4 ekipe Hitne pomoći, Foto: Marko Jovanović

Pored njega su automobilu bili i izvesni Mladen Savkić, kao i još dve osobe.

Kako je rekao Mirko Lutovac, portparol Hitne pomoći, na mesto udesa upućene su četiri ekipe Hitne pomoći.

- Četiri osobe su povređene u sudaru i prevezene u Urgentni centar, od kojih su tri trenutno nalaze na odeljenju intenzivne nege - rekao je Lutovac.

- Do saobraćajne nesreća koja se dogodila u ponedeljak, u 6.25 sati, kada su se sudarili teretno i putničko vozilo. Četiri osobe su povređene i prevezene u Urgentni centar - potvrdili su iz MUP-a.

TROJICA POVREĐENIH U AUTOMOBILU

U nesreći je pored cisterne učestvovao automobil "opel korsa", a po svemu sudeći je jedno od ova dva vozila prošlo na crveno svetlo pre nego što je došlo do sudara.

- Tri muškarca su u jedinici intenzivne nege u teškom stanju, dok je četvrta osoba, posle dijagnostike, puštena kući - rekla je za Telegraf portparolka Urgentnog centra.

Hitna pomoć obavila je protekle noći 108 intervencija, od kojih je 21 bila na javnom mestu.

VIDEO: Strašni sudar kod Borče, vatrogasci morali da intervenišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar VA

    24. jul 2018 | 17:05

    Eto zurba ne vodi nigde i nema jurenja sada nigde ne zure ni njegova porodica a ni on i ne ide se na putovanje OPREZ ZA VOLANOM i polako ako negde putujete bolje da odlozite jedan dan ako niste stigli nesto da obavite i onda putovanje sa porodicom i tada isto polako sve se stize! Zelim im svima brz oporavak

  • Zoran

    24. jul 2018 | 16:50

    Na slici nije Aca i njegova porodica nego Tanja (Acina rodjena sestra) sa porodicom....Mali ivan je bio na suvozacevom mestu..... Brz oporavak im zelim i ja i sve kolege !!!

  • Ноле

    24. jul 2018 | 19:01

    Од срца желим овим мојим космајцима брз опоравак.А,њиховим породицама да издрже све ово.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA