≫ 

Oglasile se sestre nesrećne tinejdžerke (17) koju je starac Blagoje izbo u niškom sudu: "Plašimo se kako će mama sve podneti, ona još ništa ne zna"

Blagoje S. tužio je majku maloletne A.M. zbog duga od 3000 evra, a kada je u sudu video devojčicu isprskao je suzavcem, izbo je po vratu, i na kraju se ubio popivši sredstvo za čišćenje.

  • 4

Nakon vesti da je tinejdžerka A.M. (17) napadnuta danas od strane Blagoja S. koji ju je izbo nožem u prostorijama niškog suda, oglasile su se njene sestre koje su otkrile šta je prethodilo nesreći koja se danas dogodila.

Ovo je devojčica koju je izbo stariji muškarac u niškom sudu: Ima dve sestre i brata, žive kao podstanari, mama im je u psihijatrijskoj ustanovi (FOTO)

Blagoje S. tužio je majku maloletne A.M. zbog duga od 3000 evra, a kada je u sudu video devojčicu isprskao je suzavcem, izbo je po vratu, i na kraju se ubio popivši sredstvo za čišćenje.

M.A. koju je Blagoje S. izbo u sudu Foto: Facebook

A.M. je oko 12 sati došla ispred suda i čekajući da bude prozvana, kako bi opravdala majčino odsustvo sa ročišta jer se zbog depresije leči na psihijatriskoj klinici.

Kada je Blagoje S. video maloletnu A.M umesto njene mame poprskao je suzavcem, a zatim je nožem tri puta ubo u vrat. Odmah zatim popio sredstvo za čišćenje, usled čega je nakon tri sata preminuo u bolnici. Devojčica srećom nije zadobila povrede opasne po život, zbrinuta je na niškom Urgentnom centru.

Inače majka od A.M ima još dve ćerke i sina koji žive u stambenoj zgradi, na ulazu u zgradu novinari su sreli usplahirene sestre od A.M.

- Mama još ništa ne zna šta se desilo, ona je u Psihijatriskoj bolnici u Gornjoj Toponici jer pati od depresije. Brat je otišao da je obavesti, plašimo se kako će to podneti. Uplašili smo se za sestru nismo je ni videli samo smo čuli od doktora da je tri puta ubodena u vrat - kažu sestre A.M.

Niški sud Foto: Privatna arhiva

One dodaju da je njihova mama ranije radila kod Blagoja S.

- Mama je duže vreme čuvala bolesnu ženu tog čoveka. Negovala ju je i pomagala im po kući. Kada je žena od Blagoja S. umrla mama je ostala kod njega, da mu pomaže u kući. Nikada nam se nije žalila da je sa njim imala probleme. Ne znamo šta se tačno desilo između njih, ali on je odlučio da je tuži za neki dug - pričaju šokirane devojčice.

- Znamo da se naljutio na mamu kada je ona prestala da radi kod njega. Ne znamo da mu je mama dugovala novac, ali moguće da je bio besan što mu više ne pomaže, pa je počeo da joj traži neke pare - ispričale su devojčice.

Policija je obavila uviđaj na mestu krvavog obračuna, a napad na devojčicu je okvalifikovan kao pokušaj ubistva. S obzirom da je napadač preminuo, istraga protiv njega biće obustavljena.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    24. jul 2018 | 10:29

    Neće mama dužnik na suđenje, bežanje u bolnicu i sve je to dovelo do tragedije.

  • dekac

    24. jul 2018 | 10:43

    Kako je usao u sudnicu sa nozem???? Kaaaakoooo????

  • Boki

    24. jul 2018 | 10:01

    Da li život jednog Srbina vredi 3000 evra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA