≫ 

Izveštaj o vladanju Milićeva stigao u sud: Pre četiri godine ubio Luku, a sledeće nedelje izlazi na slobodu?

Vanpretresno veće Trećeg osnovnog suda zakazuje ročište po hitnom postupku na kojem će se razmotriti mišljenje KPZ "Požarevac" o vladanju Milićeva tokom izdržavanja kazne zatvora

  • 7

Izveštaj o vladanju Marka Milićeva, vozača "kantrimena" kojim je ubijen Luka Jovanović pre tačno četiri godine, stigao je juče u Treći osnovni sud.

Sud pisao urgenciju zatvoru za mišljenje o vladanju Milićeva, nakon njegove molbe za uslovnu

Kako saznajemo, odlučivanje o uslovnom otpustu Marka Milićeva biće zakazano već danas, a to bi značilo da bi već krajem nedelje - na dan kada je Luka preminuo - vozač "kantrimena" mogao da izađe na slobodu.

Naime, kako navodi izvor "Blica", vanpretresno veće Trećeg osnovnog suda zakazuje ročište po hitnom postupku na kojem će se razmotriti mišljenje KPZ "Požarevac" o vladanju Milićeva tokom izdržavanja kazne zatvora.

- Takva ročišta zakazuju se za prvi slobodan termin i dan vanpretresnog veća koje će razmotriti sve i doneti odluku o uslovnom otpustu - objašnjava izvor.

Marko Milićev koji je na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića TANJUG / MUP SRBIJE / tjFoto: MUP Srbije

Podsećanja radi, pre tačno četiri godine, na Brankovom mostu vozač "mini kantrimena" Marko Milićev udario je mladića Luku Jovanovića. Luki i njegovim prijateljima prethodno se pokvarila "lada" i kada su izašli da je preguraju u zaustavnu traku na njih je naleteo Milićev, koji je u kolima bio sa društvom.

Nesrećni mladić tada je teško povređen, a dva dana kasnije, 27. jula, od teških posledica saobraćajne nesreće preminuo je u Urgentnom centru. Milićev je uhapšen posle mesec i po dana potrage u Kini, a 28. juna 2016. godine pravosnažno je osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora. U septembru prošle godine on je izdržao dve trećine kazne i stekao pravo na uslovni otpust. Krajem oktobra on je podneo prvu molbu za puštanje na slobodu, međutim ona je odbijena.

VIDEO: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    26. jul 2018 | 14:53

    Najlakše zarađen novac A svi znamo ko je krivac Nije kako je bilo već kako sud kaže Parama se sve kupuje ali kod boga ne prolaze On pravilno kažnjava

  • gargamel

    26. jul 2018 | 14:25

    Sta ga briga, izaci ce bogatiji za pola miliona evra!

  • Zoran

    26. jul 2018 | 14:37

    Znao je po dogovoru maksimalno 4 god u zatvoru bio zasticen kao medved sve privilegije a izlazi kao milioner mislim u evrima i postovan u najvisim krugovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA