≫ 

Filmsko hapšenje na Mostu na Adi: Policija u munjevitoj akciji presrela auto, osumnjičeni ležao na asfaltu (FOTO SA LICA MESTA)

Policajci su krenuli da zaustave vozilo sa jednim osumnjičenim, a on je naleteo na njihov automobili i pokušao da pobegne.

  • 6

Nešto posle 14h na Novom Beogradu čule su se policijske sirene. Nekoliko minuta kasnije, Most preko Ade je zatvoren, a policijska vozila zaustavila su prilaz mostu.

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su Aleksandra Gajića (36) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje promet opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Izbegnuta tragedija neviđenih razmera na novom mostu: Ovaj čovek je promašio celu traku (FOTO)

Čule su se sirene, a onda je most blokiran; Foto: Marko Jovanović

Kako Telegraf saznaje, kriminalistički inspektori uhapsili su više osumnjičenih za trgovinu narkoticima. Policajci su krenuli da zaustave vozilo sa jednim osumnjičenim, a on je naleteo na njihov automobili i pokušao da pobegne.

Zahvaljujući brzoj intervenciji policije on je ipak zaustavljen i uhapšen. Prilikom pokušaja bekstva je udario u službeno vozilo i tom prilikom je povređen jedan

policijski službenik koji je prevezen u Urgentni centar.

Osumnjičeni leži na asfaltu; Foto: Čitalac Telegarfa

Posle kraće potere, begunac Aleksandar Gajić je uhapšen. Osumnjičeni je prilikom pokušaja bekstva bacio heroin koji se rasuo po asfaltu.

Most je u jednom trenutku bio blokiran i niko nije mogao tuda da prođe.

Akcija policije je u toku; Foto: Telegraf
Policija je u munjevitoj akciji uhapsila osumnjičenog; Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA