≫ 

Užas na Zlatiboru: Mladić na kupalištu skočio u vodu i nestao, u toku potraga za njim

Jutros se na kupalište očekuje dolazak ronilaca

  • 1

Mladić (23) sa Zlatibora, nestao je noćas na kupalištu Mušvete na Zlatiboru, a svi napori spasilaca i vatrogasaca, mladićevih prijatelja, da ga nađu tokom noći, nisu dali rezultata.

Ovo je dečak iz Kladnja koji se udavio u bazenu u Jagodini: Radnik terao decu, oni se vratili, a on je nestao u vodi? (FOTO)

Jutros se na kupalište očekuje dolazak ronilaca.

Spasioci i dalje tragaju za telom Foto: Marko Todorović

Prema nezvaničnim saznanjima na kupalištu koje je letos zbog loših vremenskih uslova, kiše koja pada danima, zatvoreno, noćas je bila grupa od sedam - osam momaka iz Čajetine i okoline koji su se družili, navodno i kupali, a mladić koji je nestao u jednom trenutku, nešto posle 22 sata, skočio je u vodu koja je na tom mestu duboka oko 2,5 metra i nije se pojavio na površini.

Njegovih drugari pokušali su da ga nađu i po pomrčini izvuku na površinu, međutim, nisu uspeli, pa su oni ubrzo pozvali policiju, stigla je patrola, ubrzo su na mesto stigli i vatrogasci spasioci ali ni oni nisu mogli da nađu nestalog mladića.

Očekuje se da na mesto na kome je nestao mladić jutros stigne ekipa ronilaca koji će tražiti nestalog.

VIDEO U Australiji postoji "bazen smrti" Jedno kupanje vam može doći glave:

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA