Misteriozni slučaj žene (40) bez svesti ispred splava na Ušću: Hitno priključena na aparate za disanje

Žena se nije osećala na alkohol, u toku toskikološke pretrage na VMA

  • 9

Ispred splava u Ulici Savski kej kod Ušća oko četiri ujutru pronađena je žena (40) bez svesti. Ona je hitno prevezena na odeljenje toksikololgije VMA i priključena je na aparate za disanje.

Nesrećna žena je neko vreme ležala na ulici jer niko nije hteo da joj pomogne. S obzirom na to da se nalazila ispred splava, mislili su da je pijana. Posle nekog vremena pozvana je Hitna pomoć.

Jovan je otišao u grad da proslavi 18. rođendan, a nije ga dočekao: Mladić koji nikada nije probao drogu umro je od velike doze ekstazija

Prema prvim informacijama žena se nije osećala na alkohol, međutim postoji mogućnost da je koristila drogu što će se naknadno utvrditi analizama na VMA.

Žena je pronađena u Ulici Savski kej Foto-ilustracija: Telegraf

Ista situacija desila se u junu dok je tinejdžer Jovan Paunović ležao u najgorim mukama ispred drugog splava. Hitna pomoć je pozvana tek posle nekoliko sati.

Mladić je prevezen na VMA ali je preminuo zbog ogromne količine ekstazija u krvi.

VIDEO: Smrtonosni ekstazi tri do četiri puta jači nego pre, jedna tableta je dovoljna za predoziranje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    6. avgust 2018 | 10:31

    Опет је криво друштво јер се неко предозирао. Ових дана се пише о завештању органа а кад прочитам да се свакодневно медицински збрињавају рањени криминалци, возачи насилници, наркомани, манијаци ... одлучио сам да ни крв НЕ дам добровољно.

  • Sta je ovo

    6. avgust 2018 | 12:55

    Kakvi smo to ljudi postali.... Niko da pridje zeni... Niko da ne pozove pomoc.. Ccccc

  • N.N.

    6. avgust 2018 | 23:34

    Koji smo mi ljudi??? Da neko dobije infarkt, slog, da izgubi svest...da mu jednostavno pozli, niko nece da pomogne, pa cak retko ko hoce i hitnu da pozove. Ovo je vrh bezdusnosti ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA