≫ 

Ukleto jezero u Kovinu: Pronađeno još jedno telo, druga tragedija u 3 dana na istom mestu, a tek sada se pojavilo upozorenje (FOTO)

U Šljunkari za tri dana utopili su se Pančevac i Smederevac

  • 5

Telo Predraga M. (32) iz Smedereva, koji je juče nestao u vodi kovinske Šljunkare, ronioci žandarmerije su sinoć izvukli. Nesrećni mladić je nestao ispod površine vode bezmalo na istom mestu na kome se pre tri dana udavio Milan M.(24) iz Pančeva.

Pančevac ušao u jezero u Kovinu da se okupa, u sledećem trenutku nestao je u vodi zauvek

Ronioci su pronašli telo i izvadili ga iz vode sinoć oko 20 sati, ali policija i nadležno tužilaštvo u Smederevu ni jutros nisu bili o tome obavešteni.

Foto: podunavlje.info

Čuo se vrisak, a onda su svi videli telo devojčice (2) kako pluta nasred Ade Cigalnije: Kada su je izneli, već je bila modra

Tek danas, posle dve tragedije u tri dana, na tabli sa oznakom Gradsko kupalište Šljunkara, našao se papir na kome je odštampano da je kupanje na ovom mestu zabranjeno.

(Telegraf.rs/Podunavlje.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaj

    15. avgust 2018 | 19:05

    Ono sto je najgore od svega,rodjeni brat ovog momka iz smedereva se takodje udavio u dunavu pre oko 18-20 godina. Skroman momak,kao i ostali iz njegove porodice. Tuga...

  • Mare

    15. avgust 2018 | 18:02

    Dzabe jos vise ih je doslo na kupanje posle svega, katastrofa..

  • Sonsi

    15. avgust 2018 | 20:46

    Tragedija.a tabla je strasna, a sta je dozvoljeno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA