≫ 

Identifikovan muškarac ubijen na dečijem igralištu na Banjici

Ubijeni nije u srodstvu sa Darkom Elezom, osuđivanim kriminalcem i dilerom

  • 4

Muškarac čije je telo pronađeno rano jutros na dečjem igralištu u Bulevaru oslobođenja zove se Marko Elek, piše Blic. On je likvidiran hicem u glavu.

Pronađen leš u Bulevaru: Pored mrtvog mladića bila je lokva krvi i čaure

Pored njegovog tela je pronađena i čaura. Njegovo telo pronađeno je rano jutros, oko 5.45 časova na igralištu u Bulevaru oslobođenja kod broja 120. Kako su ispričali u Hitnoj pomoći, ekipa je po dolasku na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca.

KOMŠIJE NISU ČULE PUCNJE NI BUKU

Elek je policiji poznat od ranije po krivičnim delima oko trgovine droge. Policija je jutros nekoliko sati vršila uviđaj i potpuno blokirala sve prilaze dečjem parku kako ne bi bili uništeni eventualni dokazi i tragovi. Komšije iz okolnih zgrada u blizini parka u kom se zločin dogodio kažu da nisu čuli ni pucnje, niti ikakvu buku, sve dok na lice mesta nije došao veliki broj policajaca.

Iako imaju isto prezime, ubijeni Marko Elek nije ni u kakvom sredstvu sa Darkom Elekom, osuđivanim kriminalcem i dilerom.

VIDEO: Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    15. avgust 2018 | 22:02

    beograd postao kao nekada kako smo pričali Teksas baš siguran za zivot

  • 🙉🙊🙈

    15. avgust 2018 | 21:59

    Dečiji park? Strasno!

  • Nody

    15. avgust 2018 | 23:26

    Cekaj malo,je li to isti onaj Beograd o kome Vucic stalno govori da je miran i porodican grad a da je stopa kriminala u stalnom padu.Ili je mozda postovani istinoljubac govorio o BIogradu koji je valjda jos uvijek na moru???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA