≫ 

Poginuli otac i ćerka (8) kada je u njihov auto udario šleper: Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe (FOTOGRAFIJA SA LICA MESTA)

Majka je teško povređena

  • 16

Na putu između sela Jasenice i Žitorađa oko 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su nastradali otac i osmogodišnja ćerka, dok je majka teško povređena. Oni su bili u automobilu "pasat", kada ih je udario šleper registarskih novosadskih tablica.

Užas u Leskovcu: Muškarac i žena izgoreli u stanu, policija iznela ugljenisana tela

On je prema nepotvrđenim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na drugu stranu kolovoza i udario u automobil.

- Otac i dete koje je bilo iza njega stradali su na licu mesta, a majka je prebačena u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju - rekla nam je osoba bliska istrazi.

U bolnici nam je potvrđeno da je majka primljena, da ima frakturu leve nadlaktice i kontuzije po celom telu. Porodica je iz sela Glašinac kod Žitorađe.

VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Grdeličkoj klisuri

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ChL

    16. avgust 2018 | 18:12

    Toga će uvek biti...na žalost. Kod vozača kamiona je generalno problem da puno rade za male pare. Prijavljeni na minimalcu a "ostalo" u ke$u. Stalno su "na telefonu". Ne sredjen život, pogotovo kod porodičnih ljudi. U vožnji proveravaju papire jer nemaju vremena da stanu, telefoniraju, jedu....skoro sve rade u vožnji....i onda se desi ovakva tragedija.

  • 911

    16. avgust 2018 | 18:24

    Definitivno su ljudi ovde losi vozaci, ne postoji drugi razlog!

  • Goca

    16. avgust 2018 | 18:01

    DOKLE VISE?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA