≫ 

Devojčica je bila u kolima jer je trebalo da kupi haljinu za svadbu: Potresni detalji sudara sa kamionom u kom su poginuli otac i ćerka (FOTO)

Do nesreće je došlo na putu Jasenica-Žitorađa

  • 2

Nakon jučerašnje saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli otac D.M. (39) i desetogodišnja ćerka N.M. iz Glašinca kod Žitorađe, a majka Svetlana M. (38) teško povređena, obavljeno je alkotestiranje vozača kamiona G.M.

Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi, a kako su saopštili u prokupačkoj policiji, do nesreće je došlo kada je vozač "pasata" iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u kamion.

Do nesreće je došlo na putu Jasenica-Žitorađa. Kamion se kretao iz pravca Žitorađe, a "pasat" je išao u suprotnom smeru.

Do sudara je došlo između teretnog kamiona novosadskih tablica kojim je upravljao M.G. (62) i automobila marke "pasat" kojim je upravljao preminuli D.G. Potvrđeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju da je u toku veštačenje i da će se uzrok nesreće znati nakon toga i obdukcije tela koja je u toku.

Poginuli otac i ćerka (8) kada je u njihov auto udario šleper: Teška saobraćajna nesreća kod Žitorađe (FOTOGRAFIJA SA LICA MESTA)

U nesreći poginuo otac i ćerka (10) Foto: Telegraf

Prema svedočenju onih koji su neposredno nakon ovog stravičnog događaja bili na tom mestu, najverovatnije je kamion koji je iz pravca Žitorađe išao ka Doljevcu bio u suprotnoj traci kada se iza krivine pojavio "pasat" koji je iz pravca Doljevca saobraćao ka Žitorađi i došlo je do sudara, a od siline udarca oba vozila su završila u kanalu.

Po drugoj, nakon nesreće suvozač je izjavio da je video kako vozač "pasata" krivuda po putu.

Na ravnom putu došlo je do kontakta Foto: Telegraf

- Bilo je stravično. Oba vozila su upala u jarak kraj puta sa "pasatove" strane. Vatrogasci su jedva uspeli da nakon sečenja automobila izvuku preminulog D.M. Ćerka i žena su već prevezene do prokupačke bolnice. Na žalost, devojčica je takođe stradala na licu mesta - navodi očevidac.

Porodica Mitrović se vraćala iz Niša, gde su otac i ćerka pokupili Svetlanu koja kao medicinska sestra radi u niškom Kliničkom centru. Devojčica je pošla jer je trebalo da kupi haljinu, pošto uskoro imaju veselje, odnosno svadbu u bližoj porodici.

VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Grdeličkoj klisuri

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    17. avgust 2018 | 14:29

    Joj bas je tuzno😢😢😢

  • Dragana

    20. avgust 2018 | 10:13

    Nije istina da je vozac pasata udario u kamion. Kamion je direktno udario u pasata. Iz nekog razloga,prica je preokrenuta. Poridica je u velikoj zalosti,da li im trebaju jos i ovakve lazi i optuzbe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA