≫ 

Bajker motorom oborio policajca, dobio četiri prekršajne prijave, pa odbio da uradi alkotest

Pre zaustavljanja, retrovizorom je oborio policajca, koji je pao na kolovoz, ali se nije povredio

  • 6

Motociklista Vladislav Milenković oborio je policajca u centru Velikog Gradišta prilikom rutinske kontrole saobraćaja u ovom gradu. Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, oko 2 sata posle ponoći, prenosi "TPKnews".

Dva momka na motoru u punoj brzini udario automobil: Odleteli su u vazduh, a onda je užasna scena dobila neočekivan kraj (VIDEO)

Milenković se zajedno sa još jednim bajkerom kretao ulicom zabranjenom za saobraćaj. Prvi bajker se na znak policije zaustavio, dok je Milenković produžio na svojoj "Jamahi" beogradskih registracija i malo dalje stao.

Pre zaustavljanja, retrovizorom je oborio policajca, koji je pao na kolovoz, ali se nije povredio. Policajci su posumnjali da je ovaj motociciklista pod dejstvom alkohola, pa su pokušali da ga alkotestiraju.

"Bajker je odbio alkotest i policajci su pokušali da ga, na osnovu procedure u takvim slučajevima, privedu kako bi 12 sati proveo na trežnjenju, ali je on pružao otpor. Zbog toga su ga uz primenu sile savladali i vezali lisicama, a onda sproveli u Požarevac na trežnjenje. Sve vreme bajkeri su bili neprijatni prema policiji, vređali ih i psovali i optuživali da prethodna vozila namerno nisu zaustavili, već su sačekali njih dvojicu", navodi "Tpknews".

Posle trežnjenja, protiv Milenkovića su podnete četiri prekršajne prijave: zbog vožnje u pijanom stanju, vređanja policajaca dok su obavljali službenu dužnost, vožnje ulicom u kojoj je zabranjen saobraćaj i vožnje bez zaštitne kacige.

VIDEO: Samoubilačka igra! Voze motor u krug dok se ne polome

 

(Telegraf.rs/Tpknews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    18. avgust 2018 | 14:36

    Kazete odbio alko test ne navodi se dalje na koji nacin je ustanovljeno da je pod dejstvom alkohola dali je uzeta krv ili je psiholog to utvrdio, bitno da su napisane 4 prijave od kojih jedna za pijanstvo pa ce se naknadno utvrdjivati slobodnom procenom dali jeste ili nije.

  • Anka

    18. avgust 2018 | 15:17

    Nije lako biti policajac

  • Aha

    18. avgust 2018 | 16:40

    Kolko je jak taj policajac kad ga je ovaj oborio retrovizorom od Yamahe koji se drži na plastici debljine prsta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA