Najemotivnija poruka Sandri Dendi: Njene ćerke na društvenim mrežama napisale reči od kojih zastaje knedla u grlu (FOTO)

U kakvom se stanju one nalaze najbolje govori opis fotografije, koji je Ana stavila na Instagram

  • 3

Strašna saobraćajna nesreća koja se dogodila juče u Kovinu novinarki Sandri Dendi i dalje je veliki šok za javnost, a najviše za ljude bliske njoj.

Pozivi u čekaonici bolnice ne prestaju, a ćerke Ana i Nina bodre jedna drugu.

Novinarku Sandru Dendu vozila koleginica bez dozvole, u neregistrovanom automobilu, na putu koji zvanično ne postoji

U kakvom se stanju one nalaze najbolje govori opis fotografije, koji je Ana stavila na Instagram.

Ti si najveći borac na ovom svetu. Ti si me naučila da u malom telu može da bude veliki i jak čovek. Ti si moj uzor, podrška i najveći prijatelj. Trebaš mi, ostani sa mnom. Volim te najviše, izdrži mama ❤❤❤❤  - napisala je potresnu posvetu Ana.

Komentar koji je još više izazvao emocije, bio je prvi u nizu ispod fotografije, a u njemu se snažim rečima, koje nikog ne mogu ostaviti ravnodušnim, oglasila druga ćerka, Nina.

To je naša mama. Neće ona nas tako lako ostaviti!!! Ona je naša najveća podrška i ostaće tako još jako dugo! ❤❤❤❤ - dodala je ona.

Da podsetimo, Sandra je na snimanju emisije "Kuća od srca" doživela težak udes, kada se vozilo kojim je bez dozvole upravljala Dragana Joković survalo u kanal.

Tom prilikom novinarka je pretrpela povrede opasne po život, a lekari su se prethodna 24 sata borili za njen život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    27. avgust 2018 | 23:48

    Svi zelimo brz oporavak vase mame!

  • Dragana

    27. avgust 2018 | 23:33

    Nadam se da ce sve biti u redu i da ce g-dja Sandra vrlo brzo vratiti osmeh na lice svojoj deci i da ce se lepo oporaviti. Sve najbolje zelim njoj i njenoj porodici

  • VladimirR

    28. avgust 2018 | 15:05

    Skupo će da izađe ovo bahato ponašanje na četiri točka. Suviše se opušteno ljudi upuštaju u kršenje zakona olako držeći da se njima neće ništa loše dogoditi. Želim uspešan oporavak povređenoj i da zaigra ćerkama na svadbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA