≫ 

Pronađeno telo utopljenika u Oblačinskom jezeru: Izvukao ga prijatelj koji je slušao njegovo zapomaganje dok se davio

Nije odustajao dok nije pronašao telo prijatelja

  • 1

Telo Aleksinčanina Dejana R. (49) koji se u nedelju utopio u Oblačinskom jezeru kada mu se prevrnuo čamac tokom ribokrađe, pronađeno je jutros. Kako saznajemo, leš je u 7.40 sati otkrio tamošnji meštanin i Dejanov prijatelj Ivica Aleksić.

Ivica je Dejanove krike za pomoć slušao 5 minuta, a zatim su utihnuli: Noću čuje glas nesrećnog čoveka koji je nestao u Oblačinskom jezeru (FOTO)

Policija je obavila uviđaj, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva Dejanovi posmrtni ostaci prebačeni su u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

Protiv Dejanovog prijatelja Miodraga V. (53) podneta je prijava zbog nezakonitog lova. Ustanovljeno je da su njih dvojica u nedelju mrežom hvatali ribu u jezeru ali ih je omelo nevreme koje je prevrnulo čamac.

Čuvši njihovo zapomaganje Ivica Aleksić se otisnuo čamcem na jezero, izvukao je iz vode Miodraga, ali nije uspeo da pronađe Dejana koji je dozivao u pomoć pet minuta pre nego što se utopio.

Ivica Aleksić/ Foto: Telegraf

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA