• 15

Stojanka se našminkala, pa priznala da je ubila investitora u Beogradu

Stojanka Stojanović Coka priznala je da je usmrtila Zorana Trifunovića jer nije mogla da podnese pritisak u vezi sa sporom koji su imali

  • 15

- Da, ubila sam ga! Nisam mogla više da izdržim, spor sa njim je predugo trajao! - to je posle hapšenja izjavila Stojanka Stojanović (70) zvana Coka, koja se sumnjiči da je nasred ulice ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) iz Jagodine, sa kojim se sporila zbog placa u Beogradu.

Stojanka Coka Stojanović je u bivšoj Jugoslaviji bila mis na lokalnim izborima, a u nedelju ujutru posle ubistva za koje se sumnjiči preživela je agoniju od bunila do priznanja!

Žena (70) uhapšena za ubistvo investitora na Zvezdari: Jednim metkom ga pogodila u glavu, drugim u stomak

Stojanka se sumnjiči da je 2. septembra ujutru ispred auto-perionice kod Cvetkove pijace, u ulici Vučićev prolaz, prišla Trufunoviću i u njega ispalila tri hica.

Posle zločina je otišla kući i legla da spava. Kada je policija došla u njenu kuću u ulici Olge Jovanović, upitala ih je: "Šta se zbilo? Sad sam ustala!", a zatim ih je zamolila da se našminka i sredi pre hapšenja. Potpuno smireno je ušla u policijski automobil, iščuđavajući se zašto je vode, da bi u policijskoj stanici došlo do potpunog obrta.

- Tamo je iz cuga priznala ubistvo. Rekla je samo da je pucala, jer više nije mogla da izdrži tenziju u vezi sa sporom koji su vodili zbog placa. Jadala se policajcima u nedelju uveče dok su je privodili, iako je saslušanje kod tužioca bilo zakazano za ponedeljak, 3. septembar u 16 sati, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Obrazloženje zašto je to učinila iznela je više nego smireno, ne negirajući ubistvo nijednog trenutka.

Video: Kako se Trifunović branio pre devet godina

Bahatost pojedinih investitora se ponekad otima kontroli:

(Telegraf.rs/Alo)

Komentari

  • N.N.

    Drzava sudi Stojanki sto je ubila "investitora", kaznice je. A ko ce kazniti drzavne organe kojima se Stojanka obracala za pomoc, a oni NISTA nisu ucinili, a bili su u obavezi??? PRAVDA ZA STOJANKU!!!

  • Muzafer

    Da se vidi da Pošta snosi troškove odbrane svoje penzionerke. Jer u pitanju je borac za pravdu. Ajde poštari iscimajte tu vašu VD Miru da se sponzoriše ovaj slučaj.

  • neki

    bravo baba

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima