≫ 

Drama u Nišu: 3 mladića autom probila ogradu na mostu, pa sletela u Nišavu (FOTO SA LICA MESTA)

Pravo je čudo da niko nije povređen

  • 7

Trojica Nišlija starih 17, 18 i 19 godina na sreću samo su lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se noćas oko 00.50 sati dogodila na ulazu u selo Medoševac na mostu na Nišavi.

Prevrnuo se kombi sa radnicima aerodroma "Nikola Tesla", ima teško povređenih: Vatrogasci sekli vozilo da bi izvukli zaglavljene ljude

Kako saznajemo, njih trojica su bila u vozilu "fiat" koje je udarilo u ogradu mosta nakon čega su sleteli u Nišavu. Zahvaljujući brzoj intervenciji pomoći, oni su spašeni iz reke i prebačeni u Urgentni centar gde je ustanovljeno da niko nije teže povređen.

Policija je saopštila da je obavljen uviđaj, da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo te da se uzrok nezgode utvrđuje.

Pravo je čudo da niko nije povređen/ Foto: Telegraf

Mladići su odmah prebačeni na Urgentni/ Foto: Telegraf

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar VA

    6. septembar 2018 | 08:58

    Evo dokaza da probna vozacka i toliko skupo polaganje nema veze sa nesrecama nego je u glavi vozaca! Divljanje i prebrza voznja, alkohol, droga uzima danak, svi smo mi prosli 18,19 pa25 pa 30 godina zivota koji danas vozimo evo i ja sa 40 godina od 97” vozim konstantno kamion, auto, motor desavaju se zakacivanja ili ukanja ne svaki dan i ne svake godine svima se desva da pogrese ali velike brzine na nasim putevima su isto uzrok nesreca evo jos jednog primera u VA na sve strane raskopan asfalt isecen vec 2 meseca tako stoji i nocu malo nepaznje veca brzina i eto nesrece! Sredite puteve i pustite decu da voze i ceste patrole sa kontrolom alkohola i droge itd smanjice se nesrece pogotovo nocu

  • Crnokosa

    6. septembar 2018 | 08:37

    Hvala Bogu da se sve dobro završilo ali gledajući sliku , ta ograda na mostu me podseti na film "Ko to tamo peva " zardjala, ne odgovarajuća ... pare nam uzimaju za održavanje puteva ? Za krpljenje rupa samo ? Strašno !

  • Hh

    6. septembar 2018 | 08:59

    Sreca pa Nisava nije duboka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA