≫ 

Nezapamćena drama na Buvljaku: Prodavac (67) terao devojku (25) da uđe u kabinu, pa je uhvatio za međunožje

Prodavac joj je rekao da uđe u kabinu...

  • 9

Devojka U.M. (25) prijavila je policiji da ju je na pijaci u Ulici Antifašističke borbe prodavac M.L. (67) uhvatio za međunožje, kada je prema njenim rečima došla da kupi garderobu.

- Napadnuta devojka je sa još dve drugarice bila u šopingu i razgledala tezge. U jednom trenutku zaustavila se ispred štanda M. L., koji inače već duže vreme radi na buvljaku i prodaje odeću. Osumnjičeni joj se tada obratio rečima: Uđi u kabinu da probaš nešto - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Policija traga za Đavolom: Ultimat fajter sa Mirijeva zakačio starca "audijem", pa ga posle svađe patosirao

Ipak, U. M. je odbila da uđe pošto joj se ništa od stvari nije svidelo, ali je tada prodavac postao navalentan.

- Nekoliko puta joj je ponovio da uđe u kabinu koja se nalazila iza tezge, ali je devojka i pored njegovog upornog insistiranja bila izričita da neće. Odbijanje je M. L. jako naljutilo. Tada se približio nesrećnoj devojci i iz čista mira je zgrabio za polni organ. Devojka nije znala šta ju je snašlo, odmah se pomerila od tezge i počela da viče: Kako te nije sramota, mator čovek, a tako se ponašaš - priča sagovornik i dodaje da je utvrđeno da prodavac u legalnom posedu ima pištolj marke CZ.

- Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojke, nakon čega će biti utvrđena prava istina - priča sagovornik.

Prodavci koji drže tezge nedaleko od M.L. kažu da je on i ranije pravio probleme.

- Stalno provocira i spletkari, kako kupce, tako i nas kolege. Sa nekoliko njih je čak pokušao i da se fizički obračuna, tako da se nisam iznenadila kad sam čula da je napao jednu devojku - priča prodavačica.

VIDEO: Mogla je da ga prebije na ovaj način:

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janche

    10. septembar 2018 | 10:18

    A ha.. Pa dobro kad je vec tako poznat znači čeka se da neko vece zlo napravi.. Pa bas fino...

  • Anka

    10. septembar 2018 | 10:10

    Zasto nije neku babu terao u kabinu SMRAD

  • Zn

    10. septembar 2018 | 11:22

    Matori manijak. Sto mu nisam ja tamo da ga malo protresem moje dete da je tako uhvatio neznam kako bi bilo? Jer ocigledno od policije nemamo nikakvu zastitu. Oni cekaju da bude zlocin pa da dodju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA