Narkoman divljao po ulici, a onda je nožem izbo policajca na dužnosti

Kada su policajci došli na lice mesta, izgrednik je mlatarao nožem i napao policajce

  • 3

Vršački policajac Ž. S. izboden je nožem na dužnosti, a sve se dogodilo prilikom intervencije u subotu oko podneva, navodi portal vrsac.mojkraj.rs.

Kragujevčanin se svađao sa bratom, pa potegao nož: Mladić hitno prevezen u bolnicu sa više ubodnih rana

Kako se nezvanično saznaje, policija je dobila prijavu o divljanju po dvorištu i ulici, njoj poznatog pacijenta duševne bolnice i kako saznajemo lečenog narkomana.

Kada su policajci došli na lice mesta izgrednik je mlatarao nožem i napao policajce. Tom prilikom jedan od policajaca vršačke stanice zadobio je teške povrede ruke nanesene nožem. Njemu je ruka probodena u predelu podlaktice dok je pokušavao da se odbrani i zaštiti stomak. Policajac je smešten na hirurgiju vršačke bolnice, dok je napadač, prema nepotvrđenim informacijama, smešten u zatvorsku bolnicu u psihijatriji.

Policijski sindikat traži najstrožu kaznu za napadača, Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Ovim povodom oglasio se i Vojvođanski policijski sindikat.

- Policajac Ž. S, radnik policijske ispostave Vršac, ozbiljno je ranjen tokom intervencije. Tri policijska službenika ispostave Vršac izašla su na teren zbog muškarcaK. J. iz Vršca, koji je inače pacijent neuropsihijatrijske bolnice "Slavoljub Bakalović" iz Vršca, gde je tokom intervencije uspeo nožem da više puta zaseče i ubode policijskog službenika u ruku.

NAPAD NA POLICAJCA, NAPAD NA DRŽAVU

Policijski službenik je zbrinut u opštoj bolnici u Vršcu i van životne opasnosti je. Vojvođanski policijski sindikat traži od državnih organa najstrožu kaznu za ovog napadača.

- Napad na policajca je napad na državu. Tražimo da se nadležni organi vode svime što smo naveli tokom postupanja prema ovom izgredniku - navodi policijski sindikat.

VIDEO: Stefanović obišao upucanog policajca u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    10. septembar 2018 | 19:09

    A da mu je policajac pucao u nogu ili ruku,ovi pacovi iz unutrašnje kontrole bi pa razapeli na krst.Zakon o većem ovlašćenju policije pod hitno,pa ko je lud nek ubada sebe a ne druge.I šta SINDIKAT radi osim što trpa sebi dobre plate?

  • Margit

    11. septembar 2018 | 03:25

    Jadan covek kako tesko zaradjuje hleb.Dati veca ovlascenja policiji . Sta su radili kolege dok je on ranjavan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA