≫ 

"Samo sam ga mazio": Valjevac koji je zlostavljao bolesnog komšiju pobegao pred odlazak u zatvor

"Ono što je Lj. B. učinio monstruozno je i gnusno" naveo je sudija

  • 0

Lj.B. (40) iz Valjeva, koji je osuđen na dve i po godine zatvora zbog zbog napastvovanja lako mentalnog zaostalog 24-godišnjeg komšije, nalazi se u bekstvu!

Žena (59) imala seks sa dečakom (14), a sada ga optužuje za silovanje: Bio je opsednut da spava sa mnom

Kako saznajemo, on se nije odazvao pozivu na odsluženje zatvorske kazne i za njim je raspisana sudska poternica.

Ovaj Valjevac, koji je otac jednog deteta, osuđen je prošle godine na zatvorsku kaznu, pošto je sud utvrdio da je pre tri godine obljubio mladića kog poznaje od rođenja i koji je obolelo od Vilijams-Bernsovog sindroma.

Za njim traga valjevska policija po nalogu suda. Tokom suđenja je utvrđeno da je Lj. B. u dva navrata napastvovao komšiju. Prvi put ga je napastvovao 29. juna 2015. godine. Tada je mentalno zaostalog komšiju odveo u šupu, gde je mladiću polni organ stavljao u usta i pokušao da da sa njim ima seksualni odnos. Dva dana kasnije ga je odveo u neosvetljeni deo svog dvorišta, gde je ponovio iste nedozvoljene polne radnje.

Za odbeglim muškarcem traga valjevska policija; Foto: pixabay.com

Nakon toga je mladiću zapretio da o tome nikome ne sme da o tome priča. Ceo slučaj je otkrila majka mladića, kada je pronašla tragove krvi na njegovom donjem vešu, a nakon toga on joj je on ispričao o detaljima napastvovanja komšije.

Ceo slučaj se odigrao u Novom naselju u Valjevu, gde žive i osuđeni i žrtva. Osuđeni je tokom suđenja poricao optužbe, navodeći da je komšiju "samo mazio", međutim, veštačenjem Biološkog fakulteta u Beogradu je utvrđeno prisustvo njegovog DNK na bermudama i donjem vešu mladića. Sudski veštak je dao mišljenje da je realno da je DNK optuženog dospeo na ta mesta na način kako je opisao oštećeni.

U presudi sudija Osnovnog suda u Valjevu Aleksandar Džoković je naveo da je "ono što je Lj. B. učinio, slobodno se može reći, monstruozno je i gnusno, bilo je to iživljavanje nad osobom koju poznaje od detinjstva i veoma dobro zna u kakvom se stanju nalazi".

- Nedozvoljene polne radnje učinio je uz direktan umišljaj, da bi zadovoljio svoj polni nagon, nije bilo sumnji u njegovu uračunljivost - navedeno je u presudi kojom je Lj. B. osuđen na zatvorsku kaznu od dve i po godine.

VIDEO: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA